Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!
Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!
Supernatural RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Supernatural

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Създаване на вампир.
В барът... - Page 3 EmptySun Sep 30, 2012 1:43 pm by Кейт Паркър

В барът... - Page 3 EmptyThu Feb 16, 2012 4:43 pm by Ейдриан Ивашков

» Смяна на лика и/или името.
В барът... - Page 3 EmptySun Feb 12, 2012 2:05 pm by DaRk AnGel 1987

» Създаване на човек.
В барът... - Page 3 EmptySun Feb 12, 2012 12:11 am by DaRk AnGel 1987

» Заявка за приятелство.
В барът... - Page 3 EmptySun Feb 05, 2012 8:08 am by Михаил

» Да броим с картинки
В барът... - Page 3 EmptyThu Jan 05, 2012 11:04 am by Ейдриан Ивашков

» Английски думички.
В барът... - Page 3 EmptyThu Jan 05, 2012 11:00 am by Ейдриан Ивашков

» Да броим наобратно то 1000
В барът... - Page 3 EmptyThu Jan 05, 2012 11:00 am by Ейдриан Ивашков

» Мъже vs. Жени
В барът... - Page 3 EmptyThu Jan 05, 2012 10:59 am by Ейдриан Ивашков

Top posters
Мелани Андерсен
В барът... - Page 3 I_vote_lcapВ барът... - Page 3 I_voting_barВ барът... - Page 3 I_vote_rcap 
Ейдриан Ивашков
В барът... - Page 3 I_vote_lcapВ барът... - Page 3 I_voting_barВ барът... - Page 3 I_vote_rcap 
Тайлър Дарк
Анита Фреър
Томас Минели
Елена Гилбърт
Сара Картър
Дийн Уинчестър
Клаус
Деймън Салватор
Потребител на месеца
Томас Минели В барът... - Page 3 54647180

В барът...

Go down 
+4
Аманда Уинтър
Тайлър Дарк
Катрин Фрийман
Томас Минели
8 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 3696 вампирски, 25 човешки.||| Притежава силно внушение, което действа на всяко същество освен на първородните. Блокира чуждите дарби.
Най-важното за героя:: Емоциолнално повреден вампир, който се крие зад хилядите си маслки.
Гадже: Кандис Блейд

В барът... - Page 3 Empty
PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySat Jul 09, 2011 9:08 am

- Ами чувах от време на време за това.Но не участвам и не искам. - отговори ми тя след като ме погледна.
- Честно казано това, че не си замесена с всички тези глупости ми харесва...и то доста.-намигнах й леко и си дръпнах от цигарата.
- Нещо друго ме питай. - каза Мел след малко.
- Добре...знам или поне предполагам, че не си отскоро на този свят и си мисля, че красавица като теб не скучае...разкажи ми за някоя луда вечер, в която си направила доста глупости...
Засмях се въпроса си и когато повдигнах чашата си видях, че там не бе останало нищо. Поръчах си ново питие и отпих от него...дръпнах си от цигарата и издишах дима във формата на кръгчета.
Back to top Go down
Мелани Андерсен
Демон
Демон
Мелани Андерсен

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: Години: Човешки - 20\ Демонски - много. Дарби:Хипноза и влиза в сънищата със специален медальон.
Най-важното за героя:: Емоционална,гадна и секси.Това са думите,които най-добре я описват.Има сестра на име Аманда Уинтър.
Гадже: Търси се !

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySat Jul 09, 2011 11:12 am

- Добре...знам или поне предполагам, че не си отскоро на този свят и си мисля, че красавица като теб не скучае...разкажи ми за някоя луда вечер, в която си направила доста глупости...
- Боже,на този свят съм от години.От наистина много години. - засмях се. - Луда вечер?Ами имаше много такива.Но аз почти всяка вече правя глупости,така че... - усмихнах се.
Отпих последната глътка алкохол в чашата ми.Мен трудно ме хващаше.Нищо,че вече бях на две чашки.Поръчах си още.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 3696 вампирски, 25 човешки.||| Притежава силно внушение, което действа на всяко същество освен на първородните. Блокира чуждите дарби.
Най-важното за героя:: Емоциолнално повреден вампир, който се крие зад хилядите си маслки.

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySat Jul 09, 2011 10:15 pm

- Боже,на този свят съм от години. От наистина много години. - засмя се. - Луда вечер?Ами имаше много такива.Но аз почти всяка вечер правя глупости,така че... - усмихна се.
- Ако това е една от тези твои "луди" вечери...хм...определено не съм впечатлен.- лукава усмивка се "покатери" на усните ми, а иронията, която вкарах в изречението си...беше очевидна.
Вече бях спрял да оглеждам бара, нямаше да видя нищо повече пияндете на които им течаха лигите по Мел и искаха поне тя да ги забележи...но уви, наистина нямаха шанс. Погледа ми зашари върху лицето й...гледах я с лека нотка на...арогантност, добре де..бях доста арогантен, но се надявах да разбере, че я предизвиквам да направи нещо...хм...интересно...
Back to top Go down
Мелани Андерсен
Демон
Демон
Мелани Андерсен

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: Години: Човешки - 20\ Демонски - много. Дарби:Хипноза и влиза в сънищата със специален медальон.
Най-важното за героя:: Емоционална,гадна и секси.Това са думите,които най-добре я описват.Има сестра на име Аманда Уинтър.

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySat Jul 09, 2011 10:39 pm

- Ако това е една от тези твои "луди" вечери...хм...определено не съм впечатлен. - каза Крис арогантно.
Засмях се пак.
- Тази не е луда.Но може и да стане. - погледнах го,с очакване да каже нещо.
Бармана вече ми беше направил питието и ми го сложи пред мен.
Отпих поредната голяма глътка.
Исках тази вечер да е бурна и весела.За сега не бе такава,каквато си мислих.Не се знае,може и да стане.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySun Jul 10, 2011 10:58 am

- Тази не е луда.Но може и да стане. - погледна ме някак странно, есе едно очакваше да кажа нещо...
Подсмихнах се и се заиграх с кутията от цигари като я въртях в малки кръгчета.
- Ако мислиш, че ще дам някаква идея...доста се бъркаш...аз съм един содста скучен стар вампир...
Направих тъжна и безпомошна физиономия, след което някъде след секунда се засмях гръмко и погледнах отново към чашата си.
- Хайде...искам да видя на какво си способа...направи нещо безрасъдно и лудо...
Извърнах се към нея и се усмихнах криво с предизвикателна усмивка...
Back to top Go down
Мелани Андерсен
Демон
Демон
Мелани Андерсен

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySun Jul 10, 2011 5:00 pm

- Хайде...искам да видя на какво си способна...направи нещо безрасъдно и лудо...
Замислих се за момент.Музиката в бара беше някаква умряла и тиха.
- Ами ще измисля нещо... - опитах се само това да кажа.
Отидох и прошепнах леко на бармана,за да не ме чуе Крис:
- Няма ли друга музика?Някаква такава...по-предизвикателна? - усмихнах се.
Бармана ми кимна и каза:
- Има,една секунда само. - отиде нанякъде.
След минута музиката се усили,но този път друга песен.
- Искаш нещо лудо?Ето ти лудо... - приближих се много близко към Кристиан.
Качих се на бара и започнах да танцувам.Лека полека започнах да събличам оскъдните си дрехи,като не отделях очи от Крис,докато се събличах.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySun Jul 10, 2011 7:19 pm

- Искаш нещо лудо?Ето ти лудо... - прошепна ми в ухото и се качи отгоре на бар плота.
Започна да танцува бавно и да съблича малко по малко дрехите си, които бяха доста оскъдни и преди това. Погледите ни не се отлепяха един от друг...
Харесваше ми да я гледам, но определено не изпитвах голямо желание, другите посетители да се наслаждават на гледката...за мен...
Отпих от уиискито си и посегнах към цигарите си отново...спрях се за миг и поглднах отново към Мел...погледа ми се плъзна по тялото й, изучавайки всеки сантиметър от нея...
- Слез от там...-отначало не ме послуша и след няколко секунди довбавих-Хайде слез от там...ела при мен...
Back to top Go down
Мелани Андерсен
Демон
Демон
Мелани Андерсен

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptySun Jul 10, 2011 8:14 pm

В началото Крис ми каза да сляза но аз му казах:
- Тцц..тц - и му размахах пръста си.
След миг той пак ми каза да сляза,но този пък му казах:
- Ела ти! - засмях се.
Пияниците се бяха насъбрали около бара да ме зяпат.Но аз се правех,че те не съществуват.В този миг за мен съществуваше само Крис.
Аз не спирах да танцувам.И ето,че останах само по бельо.
- Ами сега? - извиках.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyMon Jul 11, 2011 10:26 am

- Тцц..тц. Ела ти! - засмя се .
Започнаха да се събират на групички около бара и това започваше да ме дразни и то доста. Тялото на Мел беше меко казано перфектно, но тази гледка на почти голото й тяло беше единствено за мен.
- Ами сега? - извика тя и вече беше останала само по бельо.
- Сега...-започнах аз, но се спрях за да отпия за последно от питието си.
Качих се на бар плота до нея, свалих тънкото си сако и го премернах върху рамената на демонката.
- Сега ще слезнем от тук з, за да не останеш след малко само по парфюм и токчета.
Засмях се леко и я погледнах в очакване.
- Съгласна?
Не изчаках отговора й и я целунах страстно, като предърпах тялото й към мен
Back to top Go down
Мелани Андерсен
Демон
Демон
Мелани Андерсен

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyMon Jul 11, 2011 6:57 pm

- Сега ще слезем от тук, за да не останеш след малко само по парфюм и токчета. - засмя се той.
Наметна сакото си върху раменете ми.
Знам,че ако се съпротивлявах щеше да ми разсърди,за това направих тъжна физиономия и го послушах.
В този момент ме целуна неочаквано.Вече бях достатъчно пияна,така че му отвърнах.Целувката,както винаги беше страстна.
Но едва ли се е харесала на тези мъже,които ме зяпаха до преди малко...
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyMon Jul 11, 2011 8:14 pm

След като отделих устни от нейните се усмихнах леко и погледнах към тълпата, която се бе събрала около бара, когато Мел се събличаше. Всички гледаха някак странно и аз реших да не им обръщам голямо внимание. Помогнах на демонката да слезне от бара и платих сметките ни, като оставих голям бакшииш на бармана заради това нашо или по точно заради изпълнението на Мелани.
- Кажи ми къде живееш...трябва да те изпратя до вас...
Явно дрехите й нямаше да се появят и реших да закопчея едното копче на сакото, с което беше се загърнала момичето пред мен. Преметнах едната си ръка през рамото й и погледнах към мъжет, които все още зяпаха тъпо.
- Шоуто свърши...изчезвайте...
Хвърлих им леден поглед и след секунди един по един те започнаха да ни оставят на мира...
Back to top Go down
Мелани Андерсен
Демон
Демон
Мелани Андерсен

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyMon Jul 11, 2011 9:23 pm

Слязохме от бара,той плати сметките ни.Колко мило...че плати и моята.
- Кажи ми къде живееш...трябва да те изпратя до вас... - каза Крис.
- Ами...аз никъде не живея.Живях,но вече не. - засмях се.
Пак се изрепчи на мъжете и те вече се оттегляха.
- Сега какво правим?... - загледах го.
Огледах се за дрехите ми,но не ги виждах никъде.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyMon Jul 11, 2011 9:49 pm

- Ами...аз никъде не живея. Живях,но вече не. - засмя се отново и продължи- Сега какво правим?
Хм...сега какво?! Маай трябваше да я карам в моята къща, а? Да, определено не можех да я оставя на улицата...Все пак беше доста пияна, явно алкохола й дойде малко в повече. Дори бих казал доста в повече, но се случваха такива неща.
- Сега идваш в нас...ще приспиш в стаята за гости, а утре ще разрешим и въпроса с дома ти.
На лицето ми се появи малка почти прекрита усмивка, а погледа ми се смекчи когато я погледнах в очите. От кога по дяволите бях станал толкова добър и услужлив. Къде се изгуби онзи вампир на който нямаше да му пука къде спи това момиче?! За Бога тя дори беше демон, а аз й предлагах да спи в нас...Добре, не ми харесваше тази промяна в мен и много скоро трябваше да направя нещо по тази тема, но сега не бе точноят момент за това.
Back to top Go down
Дийн Уинчестър
Човек
Човек
Дийн Уинчестър

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: Чарът му
Най-важното за героя:: Много е палав в леглото.. и извън него
Гадже:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyMon Dec 26, 2011 8:53 pm

Паркирах колата пред бара. Притичах от другата страна, отворих и вратата и й помогнах с излизането, като и подадох ръка. След като тя излезе от колата двамата тръгнахме към входа. Влязохме в почти празния бар и седнахме на една маса. Усмихнах се и казах:
-Е, Ефи. Избирай с какво ще се надпиваме.
Back to top Go down
https://www.facebook.com/daremonai1969
Ефи Стонем
Човек
Човек
Ефи Стонем

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 18, няма
Най-важното за героя:: ...
Гадже: Търси си...

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyWed Dec 28, 2011 9:21 pm

-Мисля си за уиски... -Казах, погледнах да видя какво ще си поръча Дийн и направих знак на барманът да се разкара. Отметнах косата си назад. Понякога бях като обсебена от нея. После се обърнах към Дийн.
-Ти имаш ли семейство? Не ми изглеждаш като обвързан човек... Всъщност не ми изглеждаш като човек, който някога би се обвързал. Така ли е?-Изглеждаше така сякаш е на моите години, не станал още отговорен възрастен и т.н. След това проследих с поглед барманчето, който ни остави поръчките.
Back to top Go down
Дийн Уинчестър
Човек
Човек
Дийн Уинчестър

Персонажен Лист:
Гадже:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyWed Dec 28, 2011 9:49 pm

Засмях се и казах:
-Аз и семейство. Моля ти се.. - след тези думи я погледнах и казах:
-Еми не.. не съм обвързан.. така де.. - усмихнах се и приготвих чашата си, за да отпия от нея. Надигнах я на екс и и изчаках втората, като казах:
-Наздраве - опитвахме се да завържем разговор, но.. не знаех какво да я заговоря:
-А ти? Имаш ли си приятел?
Back to top Go down
Ефи Стонем
Човек
Човек
Ефи Стонем

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 18, няма
Най-важното за героя:: ...
Гадже: Търси си...

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyWed Dec 28, 2011 10:03 pm

-Не. И не ми трябва. Мразя обвързванията. Всъщност преди вярвах в любовта, но беше преди години. След това скъсахме и заложих на безразборният секс. -Осъзнах, че не съм споделяла с по-голям това. Всъщност не го бях споделяла с никого. Мразя да споделям или изобщо да говоря за живота си. Какво правя, по кое време и как си е лично мое решение и никой няма правото да ми заповядва или да ми казва дали е грешно или правилно. Но никой не го правеше, тъй като аз дори нямах приятели и не се нуждаех от тях. Бях свикнала да съм соло. Налях уиски в моята чаша.
-Наздраве. -Казах също и също я изпих на екс. Поредната чаша за тази вечер...
Back to top Go down
Дийн Уинчестър
Човек
Човек
Дийн Уинчестър

Персонажен Лист:
Гадже:

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 EmptyThu Dec 29, 2011 8:47 am

След като чашата ми беше отново изпълнена от кафеникавата течност надигнах чашата и я ударих в нейната. След дрънчащия звук казах:
-Наздраве за безсмисления секс и майната й на любовта - след тези думи се усмихнах и казах:
-От сега си научила какво е живот. Това е добре - радвах се че хората живеят така. И аз съм човек, но имах съвсем друг начин за развлечения.. е.. секса беше едно от тях. Ако и споделя дали ще ме разбере или ще ми се изсмее като и кажа, че има други форми на живот.. и аз ги убивам?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: В барът...   В барът... - Page 3 Empty

Back to top Go down

В барът...
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3