Дийн Уинчестър Човек
Posts : 154 Join date : 2011-06-13 Age : 32 Location : Hell
Персонажен Лист: Години и Дарби:: Чарът му Най-важното за героя:: Много е палав в леглото.. и извън него Гадже:
| Subject: Re: Главният плаж Mon Dec 26, 2011 8:29 pm | |
| Погледнах я и казах: -Еми.. нямам нищо против да пием и без това в това съм най-добър - след това се усмихнах и допълних: -Имам идея. За да ти стане по-интересно.. нека се надпиваме - след тези думи се огледах и попитах: -Ама.. къде? | |
|
Ефи Стонем Човек
Персонажен Лист: Години и Дарби:: 18, няма Най-важното за героя:: ... Гадже: Търси си...
| Subject: Re: Главният плаж Mon Dec 26, 2011 8:46 pm | |
| Повдигнах вежда. Надпиване? Още по-добре. - Бар, дискотека? Ами не знам. Заведи ме някъде. Аз не мога да се ориентирам все още. -Засмях се. Нямах претенции. Дийн тръгна някъде. Аз го последвах. Той имаше голяма преднина, но все пак надпиването ни беше без награда. Така бях съгласна. Иначе най-вероятно щях да го изиграя по някакъв начин, ако мога... Все пак той е по-голям и знае много повече начина да ме надхитри.
| |
|
Дийн Уинчестър Човек
Posts : 154 Join date : 2011-06-13 Age : 32 Location : Hell
Персонажен Лист: Години и Дарби:: Чарът му Най-важното за героя:: Много е палав в леглото.. и извън него Гадже:
| Subject: Re: Главният плаж Mon Dec 26, 2011 8:49 pm | |
| Забелязах, че тя се бави за това се доближих до нея. Повдигнах я на ръце и тръгнах към колата ми. Когато стигнахме до черната Импала от 67 година поставих Ефи на предната седалка. Качих се в колата, запалих я и потеглихме на някъде... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Главният плаж | |
| |
|