Мелани Андерсен Демон

Posts : 1222 Join date : 2011-06-15 Location : West Side ;]]
Персонажен Лист: Години и Дарби:: Години: Човешки - 20\ Демонски - много. Дарби:Хипноза и влиза в сънищата със специален медальон. Най-важното за героя:: Емоционална,гадна и секси.Това са думите,които най-добре я описват.Има сестра на име Аманда Уинтър. Гадже: Търси се !
 | Subject: Re: Водопадът. Sun Jul 03, 2011 3:53 pm | |
| - Ооо така ли? - каза с ирония той. Вампирът се приближаваше все повече към мен. - И защо не мислиш така...колко лоша можеш да бъдеш... - започна да ми говори. - Колкото поискаш. - отново онази перверзна усмивка се появи на лицето ми. После си дръпна от цигарата и ме целуна страстно,като издиша дима в мен. Направо имах чувството,че щях да се разтопя,когато се целувахме. | |
|
Ейдриан Ивашков Вампир

Posts : 909 Join date : 2011-06-17 Location : North Lake Street
Персонажен Лист: Години и Дарби:: 3696 вампирски, 25 човешки.||| Притежава силно внушение, което действа на всяко същество освен на първородните. Блокира чуждите дарби. Най-важното за героя:: Емоциолнално повреден вампир, който се крие зад хилядите си маслки. Гадже: Кандис Блейд
 | Subject: Re: Водопадът. Sun Jul 03, 2011 5:40 pm | |
| Не след дълго прекъснах целувката и се отдръпнах леко назад. Усмихнах се арогантно и оново си дръпнах от цигарата. - Аз трябва да тръгвам...но ще се срещнем някой друг път... Лека загадъчна нотка в гласа ми, ме накара да се замся на ум докъто се обръщах с гръб към нея. - Определено ще се видим някой друг път. Хвърлих изгорялата си цигара на земята и продължих да вървя наперено с ръце в джобовете. | |
|
Мелани Андерсен Демон

Posts : 1222 Join date : 2011-06-15 Location : West Side ;]]
Персонажен Лист: Години и Дарби:: Години: Човешки - 20\ Демонски - много. Дарби:Хипноза и влиза в сънищата със специален медальон. Най-важното за героя:: Емоционална,гадна и секси.Това са думите,които най-добре я описват.Има сестра на име Аманда Уинтър. Гадже: Търси се !
 | Subject: Re: Водопадът. Sun Jul 03, 2011 6:07 pm | |
| Изведнъж Крис прекъсна целувките ни,като се отдръпна леко. - Аз трябва да тръгвам...но ще се срещнем някой друг път... - каза той. Направих намусена физиономия и леко се нацупих. - Добре. - казах,след това леко се усмихнах. Тъкмо се беше обърнал да тръгва и каза: - Определено ще се видим някой друг път. Приближих се към него и го целунах бавно и нежно по устните. - Дано... - успях да кажа само това. След като той си тръгна и аз реших да тръгвам. | |
|