Потребител на месеца | Томас Минели
 |
| | Небраска:Гората | |
| | |
Author | Message |
---|
Томас Минели Admin

Персонажен Лист: Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво. Гадже: няма
 | Subject: Re: Небраска:Гората Fri Jul 01, 2011 9:11 am | |
| -Хмм.. Направих се на замислен. -Не смятам и да те спирам. Дяволитата усмивка се появи на лицето ми. | |
|  | | Катерина Петрова Вампир

Персонажен Лист: Години и Дарби:: 21 човешки /Древен вампир / Като Древен вампир,може да контролира всякакви същества,има контрол над петте елемента и копира чужди дарби Най-важното за героя:: Докато е била човек е била влюбена в Клаус,но след като той я превръща,чувствата към него се изпаряват.Когато пък той се влюбва в нея,тя охладнява и скоро се разделят.За всичките си години живот Кат причинява много злини,но въпреки това в себе си крие ранимата си човешка душа и мрази някой да се бърка в миналото й.Егоистична е и винаги на първо място поставя това тя да е добре.Много рядко мисли за другите.Не искате тя да стане ваш враг,защото няма да се успокои,докато не ви убие. Гадже: Няма
 | Subject: Re: Небраска:Гората Fri Jul 01, 2011 6:47 pm | |
| -Така ли? Срещнах погледа му,а очите ми се смееха. -Умен ход.Поздравления. Спрях ръката си в областта под пъпа му.Приближих се към устните му и го целунах,а след това спуснах устните си по гърдите му. | |
|  | | Томас Минели Admin

Персонажен Лист: Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво. Гадже: няма
 | Subject: Re: Небраска:Гората Mon Dec 19, 2011 7:54 pm | |
| Усетих ръката й между краката ми ,което ме накара да изтръпна.Тя го правеше по един много специфичен начин ,никой друг неможеше да я изкопира.Някак си същевременно мръснишки ,внимателно ,и точно в момента в който се отпуснеш прави нещо ,което те кара да се върнеш обратно на земята.Тя беше тази ,която отключваше може би най-страстната и мръснишката ми част ,примесена със съдистичната ,лошата и извратената.Като се замисля...имаше няколко момичета на този свят ,които познавах.И те отключваха различни части от мен.Е ,Катерина си падаше по по-лошите.И въпреки ,че свърших преди може би минута ,две ,при нея винаги можеше да има още един втори пълноценен път. -Знаеш ли?С теб винаги съм имал най-лудите с*кс преживявания...и този ,в гората се нарежда нагоре в класацията. Усмивката ми се плъзна по лицето ,когато отново впих устните си в нейните.Колкото и да я целувах ,никога не ми омръзваше... | |
|  | | Катерина Петрова Вампир

Персонажен Лист: Години и Дарби:: 21 човешки /Древен вампир / Като Древен вампир,може да контролира всякакви същества,има контрол над петте елемента и копира чужди дарби Най-важното за героя:: Докато е била човек е била влюбена в Клаус,но след като той я превръща,чувствата към него се изпаряват.Когато пък той се влюбва в нея,тя охладнява и скоро се разделят.За всичките си години живот Кат причинява много злини,но въпреки това в себе си крие ранимата си човешка душа и мрази някой да се бърка в миналото й.Егоистична е и винаги на първо място поставя това тя да е добре.Много рядко мисли за другите.Не искате тя да стане ваш враг,защото няма да се успокои,докато не ви убие. Гадже: Няма
 | Subject: Re: Небраска:Гората Tue Dec 20, 2011 5:19 pm | |
| Сложих ръката си на гърдите му,за да го отблъсна. -Така ли? Повдигнах леко вежди.Ако се вгледаше в очите ми щеше да види игривите пламъчета,които се виждаха там.Макар в погледа ми винаги да имаше такива пламъчета,те горяха по различен начин,когато бях ядосана или в случая превъзбудена. -Тогава какво ще кажеш...да се изкачим този път до първо място,м? Леката самодоволна усмивка,която едва се забелязваше на фона на почти тъмното небе,определено можеше да опише какво се случва в мозъка ми,но малко бяха съществата,които бяха в съзнание да я разчетат правилно. -Естествено,ако не си изморен...и не се уплаши де... Повдигнах невинно рамене,поглеждайки го невинно.До колкото можех естествено,всеки който ме познаваше,знаеше че в мен няма нищо невинно или и да има то е доста добре скрито.Отне ми години,за да мога да се превърна в това,което съм сега и ми харесваше.Невинното момиче,което обичаше Клаус си отиде още щом вдишах първата си глътка въздух като вампир...а това беше толкова,толкова отдавна. -Ще те разбера.Почти източих кръвта ти. Плъзнах пръстите си по раната му и усетих как леко потръпна.Знаех,че е мазохист и обича да усеща болка,дори такава причинена от мен.А и беше доста забавно да го усетя поне малко изморен,макар че едва ли можеше да ми устои. Отдръпнах пръстите си от раната му и ги погледнах.По тях имаше кръв за това най-спокойно ги облизах. -Мм...-се откъсна от устните ми секунда преди отново да намеря неговите устни за поредната страстна целувка. | |
|  | | Sponsored content
 | Subject: Re: Небраска:Гората  | |
| |
|  | | | Небраска:Гората | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |