Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!
Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!
Supernatural RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Supernatural

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Създаване на вампир.
По-малкият плаж. - Page 2 EmptySun Sep 30, 2012 1:43 pm by Кейт Паркър

По-малкият плаж. - Page 2 EmptyThu Feb 16, 2012 4:43 pm by Ейдриан Ивашков

» Смяна на лика и/или името.
По-малкият плаж. - Page 2 EmptySun Feb 12, 2012 2:05 pm by DaRk AnGel 1987

» Създаване на човек.
По-малкият плаж. - Page 2 EmptySun Feb 12, 2012 12:11 am by DaRk AnGel 1987

» Заявка за приятелство.
По-малкият плаж. - Page 2 EmptySun Feb 05, 2012 8:08 am by Михаил

» Да броим с картинки
По-малкият плаж. - Page 2 EmptyThu Jan 05, 2012 11:04 am by Ейдриан Ивашков

» Английски думички.
По-малкият плаж. - Page 2 EmptyThu Jan 05, 2012 11:00 am by Ейдриан Ивашков

» Да броим наобратно то 1000
По-малкият плаж. - Page 2 EmptyThu Jan 05, 2012 11:00 am by Ейдриан Ивашков

» Мъже vs. Жени
По-малкият плаж. - Page 2 EmptyThu Jan 05, 2012 10:59 am by Ейдриан Ивашков

Top posters
Мелани Андерсен
По-малкият плаж. - Page 2 I_vote_lcapПо-малкият плаж. - Page 2 I_voting_barПо-малкият плаж. - Page 2 I_vote_rcap 
Ейдриан Ивашков
По-малкият плаж. - Page 2 I_vote_lcapПо-малкият плаж. - Page 2 I_voting_barПо-малкият плаж. - Page 2 I_vote_rcap 
Тайлър Дарк
Анита Фреър
Томас Минели
Елена Гилбърт
Сара Картър
Дийн Уинчестър
Клаус
Деймън Салватор
Потребител на месеца
Томас Минели По-малкият плаж. - Page 2 54647180

По-малкият плаж.

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Anabella J. Francis
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
Anabella J. Francis

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 22/видения; хидрокинеза
Най-важното за героя:: Добра, великодушна, толерантна/избухва лесно и има много вредни навици.
Гадже: -

По-малкият плаж. - Page 2 Empty
PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 21, 2011 7:01 am

Отпуснах се назад и заплувах по гръб. Не си спомням откога не бях плувала, но винаги щом го правех се чувствах толкова.... свободна.
Томас също скочи във водата.
- Е ,какво пък... и без това ми беше топло.
Засмях се.
- Знаеш ли.... Прекалено си добър за демон. - продължих да се смея и го погледнах.
Back to top Go down
Томас Минели
Admin
Admin
Томас Минели

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 21, 2011 7:16 am

-Хмм...откъде си сигурна че съм толкова добър?
Повдигнах веждата си.
-Може би просто се правя ,за да те завлека във водата и после бавно и мъчително да те убия.
Лукавата усмивка грейна на лицето ми и се засмях.Всъщност...от части и казвах истината де ,но днес не бях в настроение за убиване..
Back to top Go down
https://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Anabella J. Francis
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
Anabella J. Francis

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 22/видения; хидрокинеза
Най-важното за героя:: Добра, великодушна, толерантна/избухва лесно и има много вредни навици.
Гадже: -

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 21, 2011 7:25 am

Засмях се.
- И аз така си помислих. Дори виждам брадвата, с която ще ме заколиш. - продължих да се смея.
Внезапно го погледнах почти сериозно, но онази заразна усмивка така и не изчезна от лицето ми.
- Добре де, спирам... Но ако ще ме убиваш давай, защото скоро мисля да си тръгвам. - отново се засмях леко.
Back to top Go down
Томас Минели
Admin
Admin
Томас Минели

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 21, 2011 7:21 pm

Усмихнах се и тамън тръгнах да кажа нещо ,когато телефона ми иззвъня от водата...странно беше ,че още работеше.Но и без това беше боклук..Отворих го и видях ,че имам ново съобщение.
"Готов ли си за забавление?Църквата на път 666 в Небраска. ;)
Вивиан"
Хмм...значи се започваше.Е ,поне Вивиан реши да ме извика.
-Ъъъ... - погледнах я. - Виж ,сега ще трябва да тръгвам.Приятно ми беше..че се запознахме.
За последно се направих на добър ,след което бързо излязох от водата и изчезнах...
Back to top Go down
https://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 3696 вампирски, 25 човешки.||| Притежава силно внушение, което действа на всяко същество освен на първородните. Блокира чуждите дарби.
Най-важното за героя:: Емоциолнално повреден вампир, който се крие зад хилядите си маслки.
Гадже: Кандис Блейд

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyMon Jun 27, 2011 11:22 am

С Кандис тръгнахме към плажа, докъто вървяхме се заговаряхме за някакви малки и почти безмислини разговорчета, но можех да кажа напълно честно, че никак не ми бяха досадни или скучним дори напротив...бяха някак леки...
Пътя ни се разделяше на две посоки, едната за главният плаж, а другият за по-малкият плаж-този който избрах и аз.
Хванах нежно ръката на момичето с мен, за да я насоча на къде точно да върви, но не след дълго отплетох прътите си и запалих нова цигара.
Вдишах от никотина и той изпълни дробовете ми с вредния си дим.
След няколко крачки започваше пясъка започваше и аз бързо свалих кецовете, след което се обърнах към Кандис.
- Колкото и секси да си с тях, мисля, че е добра идея да ги свалиш.
Посочих обувките й с висок ток и се засмях леко.
Сложих едната си ръка в джоба, а с другата понесох цигарата към устните си. Последваха няколко дълбоки дръпвания, след което издищах дима близо до Кандис. Физиономията, която направи щом мирисът на фаса я загради, ме накара да се засмея истниски....хм...доста време се бе минало откато не се нях чувствал толкова истински...
Back to top Go down
Кандис Блейд
Вампир
Вампир
Кандис Блейд

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/ 2050 ; Емпатия, Проекция, Материализация, Орбинг, Молекулярна Дисперсия
Най-важното за героя:: Eдна от Древните e
Гадже:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyMon Jun 27, 2011 12:07 pm

Наистина повечето хора си бяха отишли и сега на плажа бяхме само аз и Крис. Този плаж беше малко по-хубав от другия макар и привидно да не се различаваха по нищо освен че този бе по-малък.
- Колкото и секси да си с тях, мисля, че е добра идея да ги свалиш. - каза Крис като посочи обувките ми и се усмихна.
Беше прав- щеше да е по-добре ако ги сваля.
Оставих ги на пясъка и вероятно по-късно щях да се върна и да ги взема или щях да ги материализирам.
Лицето ми до известна степен изразяваше очудване, когато той извади една цигара и още повече, когато я запали.
- Не знаеш ли, че пушенето убива?
Засмях се и го погледнах.
Е, да, на практика от където и да го погледнеш нямаше как Крис да умре заради някакви си цигари..
Като се замисля и аз някога бях пристрастена към цигарите, но ги отказах още преди години. Вероятно, защото аз пушех просто за забавление, а не защото съм била пристрастена..
Погледнах към водата, която в момента бе кристално чиста.
- Можеш ли да плуваш?
Не изчаках отговора му и се затичах към водата като потопих краката си. Обърнах се към него и го погледнах с предизвикателен поглед.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 3696 вампирски, 25 човешки.||| Притежава силно внушение, което действа на всяко същество освен на първородните. Блокира чуждите дарби.
Най-важното за героя:: Емоциолнално повреден вампир, който се крие зад хилядите си маслки.

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyMon Jun 27, 2011 1:11 pm

- Не знаеш ли, че пушенето убива?
Отново се засмях, дръпнах още един път и я хвърлих настрани.
- Хм...тези малки мръсници ми помагат с жаждата...или поне аз така си мисля.
Иронично добавих, а след това се загледах към морето пред нас.
- Можеш ли да плуваш?
Избяга напред и потопи краката си във морксата вода.
Огледах се и се зарадвах, че няма никой на плажа. С вампирската си скорост стигнах за част от секундата до Кандис и застанах на няколко милиметра от нея.
- Красавице, аз съм един...много, много добър плувец....
Ръцете ми се плъзнага по ханша на Кандис като я предърпах плътно към мен, с едната си ръка, отдръпнах косата, паднала на врата й и я целунах нежно, след което я захапах игриво, но не толкова силно, че да я заболи...по скоро дотатъчно да я подразни леко.
- Ела...нека ти покажа...
Тръгнах напред и когато дълбочината беше достатъчна се потопих във приятната вода и се скрих от погледа на Кандис...
Няколко минути не се показах, докъто не се промъкнах отново зад гърба й.
- Тук съм.-прешепнах тихо в ухото й и се усмихнах дяволски.
Back to top Go down
Кандис Блейд
Вампир
Вампир
Кандис Блейд

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/ 2050 ; Емпатия, Проекция, Материализация, Орбинг, Молекулярна Дисперсия
Гадже:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyMon Jun 27, 2011 6:05 pm

Когато излезе от водата бе доста мокър и това някак си ме.. възбуди? Най-вероятно бе това..
Бях приятно изненадана, когато видях как плува. В началото помислих, че преувеличаваше, когато каза, че е много добър плувец, но после се уверих в противното.
Обърнах се към него като го целунах нежно и придърпах леко долната му устна. Едната ми ръка се спря на гърба му.
- Хм.. впечатлена съм..
Плуването бе моето хоби, макар и да не плувах толкова добре пък и нямах особено много време да се занимавам с това.
Някой ден щях да настоявам Крис да ме научи как задържа дъха си толкова дълго под водата.. което вкара и други мисли в главата ми, но бързо се овладях.
Сега, когато знаех, че идвамата можехме да плуваме достатъчно, за да не се удавим, което на практика беше невъзможно, съблякох потника и късите панталони с които бях и останах по бельо. Завързах косата си, за да не се намокри и влязох във водата.
Обърнах се към него и се усмихнах леко.
- Идваш ли?
Този път погледа ми спря на все още мокрото му и стегнато тяло.

П.П.- Съжалявам за закъснението..
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyMon Jun 27, 2011 6:33 pm

- Хм.. впечатлена съм..-каза тя
- Не се и съмнявам в това.
Отвърнах й аз и приближих устни към нейните в една малка нежна целувка. Едната ми ръка се спусна по тялото и някрая се спря на кръста й, като я предърпя по-близо към мен. Както си стояхме, изведнъж Кандис тръгна напред и след няколко крачки се спря и ме попита дали идвам.
- Как няма да дойда...
Усмихнах се иронично и побързах да я настигна. По пътя си към водата свалих дънките си и останах само по боксерките, който прилепнаха към тялото ми веднага, щом водата ги докосна.
- Ела...
Прошепнах в ухото й и целунах врата й, докъто минах близо към нея...хванах ръката на Кандис и вплетох пръсти в нейните. Започнах да я дърпам бавно към по-дълбокото и се спрях там, където водата почти ме покриваше. Знаех, че вече е прекалено дълбоко за нея и малко преди да си наморки русата коса, хванах бедрата й и я повдигнах нежно, така, че вече краката й се бяха заключели зад гърба ми и се държеше за мен...
Усмихнах се когато погледах към очите й...бяха толкова невинни...или поне изглеждаха такива.
- Красива си!
Устните ми се спуснаха по врата й и накрая се спряха на нейните като я целунах страстно.

П.П.- Не се притеснявай. Няма проблем.

Last edited by Кристиан Вокил on Sun Sep 18, 2011 1:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Кандис Блейд
Вампир
Вампир
Кандис Блейд

Персонажен Лист:
Гадже:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyMon Jun 27, 2011 7:46 pm

Беше изписано голямо очудване на лицето ми, когато ме поведе към по-дълбоките части на морето.
Начина по който ме целуваше ме караше да забравя мислите, спомените, дори и името ми.. Беше почти абсурдно някой да го стори, но ето, че той успя..
Не знаех колко навътре бяхме във водата, а и не исках да знам. Сегашното ни положение ми хареса страшно много. Караше ме след малко да извадя на показ всичко скрито в мен и бях сигурна, че това вероятно щеше да му хареса..
А засега аз бях просто ранимата и невинна Кандис, която дълбоко в себе си криеше дявол.
Бях прекалено съсредоточена върху устните и очите му, за да отговоря на комплимента на вампира.
Имах чувството, че той бе прекалено мил, за да бъде вампир.. Дали пък не ме заблуждаваше, че бе толкова мил, но пък защо му беше да го прави? Не вярвах, че бе способен на нещо подобно пък и усмивката му.. тя беше толкова..
О, я стига! Толкова каква? Крис беше мъж като всички останали. Е, не беше точно като тях, но все пак беше мъж, а те всички бяха еднакви! Нямах никакви основателни причини да мисля в тази насока.
Имах късмет, че Крис в момента нямаше как да прочете мислите ми, защото в противен случай щях да потъна в морето от срам..
След малко устните му отново ме разконцентрираха и така бе по-добре, защото кой знае до какви умозаключения щях да стигна..
Едната ми ръка нежно галеше лицето му, а пръстите на другата ми ръка се бяха вплетени в неговите.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyMon Jun 27, 2011 8:31 pm

Нежните й като коприна устни ме караха да губя контрола си и да не искам да спирам да я целувам, докъто не останем и двамата без дъх. Кожата й беше мека и нежа, а свободната ми ръка не спираше да шари по гърба й като образуваше най-различни шарки.
Мамка му! Мамка му! Защо ставаше така, какво по дяволите имаше в това момиче, което ме караше да мисля, че е специална?! Как караше цялято ми тяло да иска още и още от ласките, с който ме даряваше...Не исках да е така, от векове...дори хилядолетия не бях намирал някоя по специална и сега не трябваше да се слува това...нали така?! Беше просто секс нали?!
Устните ми се плъзнаха по врата й...вплетената ръка се отпусна и мина нежно по ръката на Кандис като стигна до в рамото, от където се спусна до стегнатото й дупе.
Захапах леко врата й отново и се усмиханх палаво когато я погледнах отново в красивите и топли очи.
- Какво ще кажиш да се върнем на пясъка...
Не изчаках отговора и й този път много по бързо я занесох на ръце то края на морските въни и началото на малките бели пясъчинки. Отдръпнах се леко от нея и погледа ми се плъзна по тялото на сексапилната вампирка, която седеше пред мен.
Нова доволна усмивка се "покатери" на лицето ми от гледката на тялото й, което беше останали само по бельо. След само миг спокойствие, Кандис беше притисната към най-близкото дърво, останала само по бикини а сутиена й лежеше на няколко крачки от нас. Преди да впета отново пръсти в нейните и да притисна ръката й също в дървото, още докъто ръцете ми бяха свободни, разкъсах бикините й и направих престорена тъжна физиономия.
- Мм...съжелявам...ъм..за бельото.
Казах едва едва през целувките ни и притиснах ръцете си гръбо към прекрасното й тяло. Езика ми се спусна по шията на Кандис и се спря на гърдите й.

Last edited by Кристиан Вокил on Sun Sep 18, 2011 1:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Кандис Блейд
Вампир
Вампир
Кандис Блейд

Персонажен Лист:
Гадже:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 28, 2011 9:55 am

Всичко стана доста бързо. В един момент бяхме във водата, а в друг- вече бях притисната до едно дърво.
- Мм...съжелявам...ъм..за бельото.- каза той едва-едва.
- Хм.. няма проблем..
Гласа ми беше доста тих, а дишането ми- участено, поради възбудата, която изпитвах в момента.
С един замах на едната ми ръка боксерките на Крис, които все още бяха прилепнали по тялото му, паднаха на земята.
Единствено се молех да не дойде някой точно в този момент.. за човек не се притеснявах, но ако беше друго същество ситуацията щеше да бъде малко кофти..
С едната ръка хванах неговата, а другата беше на врата му.
Целувките ми слизаха от устните към врата му като от време включвах и езика си. Когато стигнах врата му го захапах съвсем леко без да целя да го нараня или нещо от сорта.
Отпуснах ръката с която го бях хванала и леко стиснах гърба му.
Беше невероятно как той ме караше напълно да загубя разсъдъка и контрола върху ума и тялото ми, а това никой не го бе постигал от векове..

П.П.- Не можах да го напиша много дълго понеже в момента не разполагам в с много време..
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 28, 2011 12:40 pm

Не спирах да я целувам с все повече страст и желание, но по едно време усетих непознато присъствие и чужд пулс. Със силно раздразнение се отдръпнах от Кандис и извърнах глава за да видя кой по дяволите ни прекъсваше. Знаех, че плажа беше обществен, но бях тотално разгневен, че някой разваля хубавият момента.
Когато се обърнах видях някакво момиче, което гледаше към нас, но явно не виждаше какво точно правехме и това, че двамата с вампирката в прегръдките ми, бяхме чисто голи.
- Ама разбира се, че няма да може да прекараме един момент на спокойствие...-казах аз с голяма доза раздразнение, отдръпнах се от нея и обух отново дънките си, които лежаха на пясъка на няколко крачки от мен.
- Стой тук...веднага се връщам!
Казах тихо на вампирката и се усмихнах леко.
Бързо се промъкнах зад гърба на непозната и забих нежно зъби във врата й...
Тих вик се изниза от устните й но, ръката ми попречи на следващите.
Топлата и толкова апетитна кръв, напълни устата ми и аз със задоволство отпивах от нея.
След няколко големи глъдки реших, че е достатъчно за да нови сили, но не прекалено,ч е да убивам човека пред мен.
- Не си идвала тук...върви си в къщи и не се прибирай повече...помни...никога не си ме виждала...
Казах бързо и точно на момичето, след като изтрих следите от кръв по врата й. Усмихнах се доволно когато видях, че раната от зъбите ми беше малка, дори почти незабеливима. Проследих момичето с поглед докъто не изчезна от хоризонта и се върнах до Кандис.
- Мразя да ме прекъсват...да не говорим когато съм с теб...
Обичайната арогантна усмивка изникна на лицето ми и докъто вървях почистих лицето си от вкусната кръв, с която се бях напил преди секунди.
- Искаш ли да продължим някъде другаде или...
Притиснах тяло в нейното, целунах нежно устните й, а ръцете ми се спуснаха по дължината на бедрата й.

П.П. Няма проблеми...съжелявам, че се забавих...

Last edited by Кристиан Вокил on Sun Sep 18, 2011 1:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Кандис Блейд
Вампир
Вампир
Кандис Блейд

Персонажен Лист:
Гадже:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 28, 2011 4:55 pm

Определено случката, която се разигра пред погледа ми не беше една от най-приятните макар и аз да бях вампир и това донякъде да бе моето ежедневие.
Тези хора нямаха ли си вечерни часове за прибиране вкъщи? По мое време имаше, но за секунда се поставих на мястото на момичето и честно казано до някъде я съжалих. Напоследък започнах да показвам повече човека в мен, а аз не исках да е така, защото по този начин бях напълно уязвима за другите.
Видях как се промени държанието на Крис, когато нарани момичето. Как изпитваше странно удоволстие от кръвта й, но не знаех дали ще я убие. Да, да, беше си нормално за вампир, но сега се убеждавах, че той наистина бе пристрастен.
След това се сетих за онова момиче в гората, което също бе нападнато от вампир, а и ситните дупки на врата й бяха почти същите като на момичето, което беше при нас до преди малко. Дали и русокосото момиче от гората не бе нападнато от Крис? Дали наистина не се преструваше на добър пред мен? И така да беше това си бе негова работа. Все пак ние не бяхме нищо повече от приятели, които споделят доста време заедно пък и какво можех да направя аз? Нямах правото да го променям, защото и аз не бях светица.. Беше си негова работа пък и важното бе, че аз се чувствах добре дори повече от добре в неговата компания.
Както ясно се виждаше нямаше как да продължим на това място. Ами ако някой друг дойдеше и този път не беше човек? Не исках още от началото да си навличам нови врагове и сегашните ми бяха достатъчни..
- Трябва ли всеки път някой да ни прекъсва?
Беше ме яд, че за втори път някой се опитваше да ни попречи..
Одръпнах се и го целунах нежно като все още усещах кръвта на момичето. Материализирах ново бельо, понеже нямаше как да облека старото, и обувките ми, които в момента бяха в началото на плажа.
- Да продължим ли вкъщи?
Нямах намерението да прекъснем всичко само защото някакво си момиче ни беше попречило на досегащните дейности. Облякох се набързо и зачаках отговора му.
Back to top Go down
Ейдриан Ивашков
Вампир
Вампир
Ейдриан Ивашков

Персонажен Лист:

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 EmptyTue Jun 28, 2011 5:13 pm

Кандис отново използва дарбата си и материализира някой неща за нея, аз просто навлякох ризата си, която беше в краката ми. Закопчах едно-две копчета, колкото да не е напълно откопчана и чух въпроса й, дали искам да продължим в тях.
- Всъщност не...не искам да сме отново в твоята къща.
Усмихнах се леко и продължих...
- Какво ще кажеш да дойдеш с мен...в новата ми къща...
Позледните думи излизаха малко накъсно по простата причина, че устните ми бяха заети да галят нежно нейните без да ги целуват.
Хванах ръката й и я дръпнах пътно към мен...
- Съгласна?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: По-малкият плаж.   По-малкият плаж. - Page 2 Empty

Back to top Go down

По-малкият плаж.
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Главният плаж