Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Спойлер:Седми Сезон

Go down 
AuthorMessage
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Спойлер:Седми Сезон   Fri Jun 17, 2011 9:07 am


След тъмния шести сезон, придружен от кратко прекъсване, се завръща новият седми сезон на Свръхестествено, в който този път ще очакваме още повече мистерии и тайни. Сара Гембъл говори за tv Line : ние бяхме доста ентосиазирани да покажем разбойническата страна на Сам й Дийн.

Но от какво бягат братята? CW разкри, че любимците ни Сам и Дийн „ще намерят себе си и ще се изправят срещу нов враг, по-силен и по-опасен от всичко, което са срещали досега.“ След това, което се случи на Кастиел през 20 май, в края на сезона, ще трябва да попитаме Гембъл дали новият Господ ще е поредния враг на Уинчестър. Но разбира се, решението да вземе Миша Колинс извън договора предполага, че Гембъл може да има други планове.

„Бих предпочел Кас да бъде трансформиран в последните минути на финала“ Гамбъл ще каже. „Опитваме се да бъдем реалисти за факта, че хората в този сериал прекрачват граници, които не могат да бъдат прекрачени“, казва Boss Lady. „Но ние разпознаваме тези неща по отношение на Сам и Дийн. Те имат огромен капацитет да се движат напред. Винаги се оглеждаме за шанс за спасение.“

http://twifun-bg.com

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
 
Спойлер:Седми Сезон
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Сериали :: Свръхестествено :: Новини-
Jump to: