Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Имението на Клаус

Go down 
AuthorMessage
Клаус
Вампир
Вампир
avatar

Posts : 129
Join date : 2011-06-15

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: Човешки - 23; Първороден вампир; Като един от Древните, Клаус владее всяка една позната дарба
Най-важното за героя::
Гадже: -

PostSubject: Имението на Клаус   Thu Jun 16, 2011 7:25 pm

Back to top Go down
View user profile
Клаус
Вампир
Вампир
avatar

Posts : 129
Join date : 2011-06-15

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: Човешки - 23; Първороден вампир; Като един от Древните, Клаус владее всяка една позната дарба
Най-важното за героя::
Гадже: -

PostSubject: Re: Имението на Клаус   Thu Jun 23, 2011 4:46 am

За разлика от Катрин, която видно се раздразни от нелепият смс, който получи, Клаус дори не си направи труда да прочете своя. Дори и да беше, едва ли щеше да го приеме много сериозно, а и последнето нещо, което искаше бе някой да развали хубавата му вечер. Затова без да казва нищо повече, вампирът поведе момичето към дома си.
Имението на Клаус беше впечатляващо - голямо, просторно и луксозно. Поне тази част от характера му не се промени през годините. Домът му трябваше да отговаря на него самият, а той обичаше да привлича вниманието. Харесваше му да харчи пари за такива неща... Въпреки че в случая не беше похарчил и стотинка за дома си.
Предимството да си Древен вампир е, че можеш да си играеш със съзнанието не само на вампирите, но и на хората. И то много добре. Така че новата му придобивка бе "щедро дарение от агенцията по недвижими имоти". Причината за дарението Клаус не бе изяснил, но по-важното беше, че бързо и лесно успя да си намери място, което да му харесва и да му върши работа. Точно така, скоро щеше да пусне в действие плана си, а за тази цел щеше да е му необходимо сигурно място... Но за това щеше да мисли малко по-късно.
На преден план сред приоритетите му в момента беше Катрин.
Няколко минути, след като тръгнаха от водопада, стигнаха и дома му, който разбира се, беше пълен сус слуги. Още на вратата го посрещна охраната му (не, че имаше нужда от охрана, но както вече изяснихме, Клаус обичаше да привлича внимание по всеки възможен начин. А какво по-добро от още едно богаташче с цяла свита прислуги? Дори и да не знаеха кой е, това със сигурност щеше да възбуди интереса на всички в квартала...), който Клаус бързо отпрати и влезе в дома си.
- Настанявай се. - обърна се с усмивка към Катрин и докато тя оглеждаше къщата, той се запъти към бара. Извади две чаши, които напълни с уиски (напитката, която си остана негов личен фаворит от момента на създаването й) и подаде едната на момичето.
- Съмняваше се в моите вкусове, да видим ти дали си променила своите... Надявам се, че все още се задоволяваш с най-доброто.
Back to top Go down
View user profile
Катрин Фрийман
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 42
Join date : 2011-06-14

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20 години - Много милиони години. Всички дарби на света..
Най-важното за героя:: Първородният вампир
Гадже: -

PostSubject: Re: Имението на Клаус   Mon Jun 27, 2011 5:35 pm

Все още ме държеше мисълта от смс-а..Не им ли омръзна на хората да създават интриги...
От толкова години съм на този свят и никога не е имало такива неща..Преди живота беше много по спокоен..Имаше войни..глад..мизерия,но хората бяха по щастливи,ние бяхме други..Имахме живот..А сега всеки се опитва да направи мръсно на приятеля си,да говори зад гърба му и дори не осъзнава колко двулично е това и колко нередно..
Освободих се от мислите си и реших да се отдавам на тези на Клаус..Както винаги е било,той не се занимаваше с глупостите на другите,нямаше да си нарушава спокойствието..
Когато тръгнахме от водопада...Мислите му бяха заети единствено с описването на къщата му и всички подробности от нейното придобиване..
Както и очаквах,той не я беше купил със свои средства..Все още смяташе за забавно да прилага способностите си и да кара,чрез имуществото което притежава,съседите му да му завиждат и да се интересуват от него..Обича да пробужда любопиство у другите и съмнение..
Охраната която ни заобиколи когато пристигнахме до имението,потвърди очакванията ми...
Сдържах смеха си и огледах имението,което беше точно в стила на Клаус,определено продължаваше да държи на своето..
Влязохме вътре,а той отиде да налее питиета..Очите ми обходиха набързо имението,всички беше съвършено и идеално..Всеки би се възхитил от такъв дом.
След малко Клаус се върна с две чаши в ръцете..Без да се замислям,знаех,че питието вътре е уиски,неговият и моят любим алкохол..
Поех чашата от ръката му и се усмихнах...
-Такива вкусове не се променят..-отпих от чашата...-А и знаеш,че на колкото и години да стана,винаги ще искам най-доброто..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Имението на Клаус   

Back to top Go down
 
Имението на Клаус
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Канзас :: Домовете :: Woods Way Street-
Jump to: