Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Изоставеният цех

Go down 
AuthorMessage
Ана Блейк
Демон
Демон
avatar

Posts : 26
Join date : 2011-06-13
Age : 22
Location : In the Hell xD ^^

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 16/*** тайна xD Пирокинеза и Емпатия
Най-важното за героя:: опасен, весел, хитър, примамлив и смъртоносен xD
Гадже:

PostSubject: Изоставеният цех   Thu Jun 16, 2011 7:22 pmАмерика, Америка, но и тя бе като монета с две лица. В този мръсен и порутен квартал имаше доста фабрики и цехове, които бяха изоставени с десетилетия. В един от тях, който оглавяваше списъкът на гнусливи неща, беше жилището на Ана. На първия и втория етаж се събираха групи, наркомани, проститутки и всякакви същества. Там също и беше сборния пункт, където можеха да намерят демона и срещу добро заплащане да изпълнява поръчкови убийства. Под цеха имаше подземие и след преминаването на лабиринт от ниски, стари, мухлясали и влажни коридори, построени преди столетия, се стигаше до жилището на Блейк, както и до други помещения.

- това беше стаята на Ана. С течение на годините я беше обзавеждала и прекъсването от 16 години, през които не знаеше, че не е човек, не се бяха оказали пагубни за скривалището й. В помещението бяха поместени малка кухнята, трапезарията и спалния кът, които не бяха разграничени от стени а се преливаха една в друга. Имаше компютър, лаптоп, телевизор и още всевъзможни джаджи. През още една врата се отиваше банята.Както под земята, така и в небесата цеха си имаше своите тайни. През тайна врата, през която не можеше да премине всеки, се излизаше в нова плетеница от коридори, значително чисти и нови, където нямаше да се срещне някой бездомен напит човек или локвичка с доскорошно... или не толкова съдържание на нечий стомах..
Back to top Go down
View user profile http://rpg-vampire-knight.forumotion.net/forum
 
Изоставеният цех
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Канзас :: Домовете :: Woods Way Street-
Jump to: