Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Създаване на архангел.

Go down 
AuthorMessage
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Създаване на архангел.   Mon Jun 13, 2011 1:23 pm

Тук се създават архангели.Искам да знаете ,че който иска да си създаде архангел то трябва да е някой от самата библия като име и т.н. ,и те ще са ограничени на брой.Няма да има десетки архангели.
Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Луцифер
Архангел
Архангел
avatar

Posts : 1
Join date : 2011-06-19

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 24// Илюзии, пирокинеза, щит, проекция и четене на мисли и другите ангелски дарби
Най-важното за героя:: "Те са хора. Не биха могли да разберат. Затова ги има и демоните. Може да ги наричат коварни, зли и безскрупулни, но те знаят, че са по-добри. Просто защото разбират. "
Гадже:

PostSubject: Re: Създаване на архангел.   Sun Jun 19, 2011 12:05 pmИме: Луцифер
Възраст: 24/ прекалено много
Дарба: Илюзии, пирокинеза, щит, проекция и четене на мисли и другите ангелски дарби[/center]

Характер: Бих го нарекъл труден, защото никой не го разбира. Всички гледат само повърхността, обвивката на нещата. Сякаш никой не може да съзре вътрешността. Не ги виня. Те са хора. Не биха могли да разберат. Затова ги има и демоните. Може да ги наричат коварни, зли и безскрупулни, но те знаят, че са по-добри. Просто защото разбират. Всичко. Хората пред тях трябва да се кланят, защото те са съвършените. Но тъй като още не никой не може да го проумее, демоните се вият под земята като червеи, докато "възвишените" му творения си живеят горе като царе.
Но да се върна на темата. Аз съм бунтар. Винаги съм бил. В началото се опълчих и въпреки че бях изгонен, в пълният смисъл на думата, се почувствах по-добре от когато и да е било преди. Просто защото го направих. И с времето това чувство все по-често започна да минава през мен.
Хубавото при злото е, че можеш да правиш каквото си искаш и никой не ти търси сметка за това. Изиграваме хората, друг път сами себе си. Но в повечето случаи го правим за забавление. Едно от най-големите удоволствия на света е да притежаваш силата. Затова и я прилагаме над хората. Първо, защото ги мразим и второ, заради победата.

Външен вид: Тъй като не мога да разкрия истинския си лик пред вас сега, ще трябва да се задоволите с този на това тяло. Мъж на около 24-25 години. Дълга до рамото черна коса. Очите му са изключително тъмни. Може би това бе и първото нещо, което ми хареса в това тяло. Съдейки по наградите от спортни състезания, наредени на един от рафтовете в къщата му, мога да кажа, че е изявен спортист. Занимавал се е с волейбол, плуване, баскетбол и други. Това обяснява и фигурата му. Като погледнете в кухненския шкаф ще видите храни като зеленчуци, плодове, зърнени закуски... нищо интересно. Но вече аз живея неговият живот, което значи, че всичко това ще се промени.

Снимки: Ben Barnes

История: От къде ли да започна...? Раждането ми? Израстването? Или от момента когато разбрах, че съм различен от събратята си. Те всички слушаха баща ни. Следваха заповедите му без да задават излишни въпроси. Докато аз го правех. Не веднъж съм питал дали това, което вършим е правилно и защо трябва да се направи. Понякога получавах отговор. Друг път - не. Може би това и бе едната причина толкова да намразя хората. Казано ни бе да се поклоним пред тях. Но защо като те са наше подобие?! По-силни ли бяха от нас? Не. По-лоялни към създателят ни ли бяха от нас? Определено не. И затова аз реших да въстана срещу всичко, в което бях вярвал досега и да докажа правотата си. Е, не се получи точно както го бях планирал, но важното в този момент бе, че се бях опълчил. И нямаше да спра. Поне не и докато те все още дишаха. Заради тях изгубих много, но спечелих много повече. Демоните споделяха моята омраза към тези създания и заедно правехме милиони опити да ги изтребим от Земята. Но уви беше по-трудно отколкото смятахме. Бройката им постоянно се увеличаваше. И тъй като ангелите също се намесиха, нашата бавно намаляваше.
И така докато ме заключиха в клетка. Още не ми е съвсем ясно как успяха, но го направиха. В началото беше много трудно да стоя отстрани, безсилен. Не бях безпричастен към случващото се. Наблюдавах с неприкрито задоволство мъченията на хората. Но не и тези на демоните. Появиха се ловци. Започнаха да ги убиват един, след един. А бяха просто хора...
И ето че сега най-накрая съч свободен. Признавам, отне ми доста повече време отколкото предполагах, но го направих. И сега веселбата тепърва започва.
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на архангел.   Sun Jun 19, 2011 5:23 pm

Ами бих те приел ,лошото е че вмомента Луцифер е в килията си ;дд и докато дойде апокалипсиса...незнам дали ти се чака.Пиши ми на ЛС да се разберем че.. иначе героят много добре си го направил.

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Михаил
Архангел
Архангел
avatar

Posts : 6
Join date : 2011-07-13

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 8-9 / *не е известно* // Mоже да отвежда душите на мъртвите в отвъдното, знае всички езици на света + останалите ангелски дарби.
Най-важното за героя:: Руди е приемното тяло на Михаил и той изпитва към нея привързаност. Родителите на момиченцето все още го търсят, но Михаил ще им го върне, чак когато всичко свърши.
Гадже:

PostSubject: Re: Създаване на архангел.   Wed Jul 13, 2011 2:30 pm
Име
Михаил / Руди Бейола (на приемника)

Възраст
8-9 / *не е известно*

Дарба
Мога да отвеждам душите на мъртвите в отвъдното, знам всички езици на света + останалите ангелски дарби.

Характер
(Михаил) Изпълнителен. Винаги съм правел това, което ми е било наредено и никога не съм задавал въпроси, въпреки, че понякога съм имал хиляди такива, нито съм оспорвал заповеди, дори и да съм бил разкъсван от съмнения. Знам причината, поради която съществувам и никога не съм се опитвал да изменя съдбата си, която беше една и съща в продължение на хилядолетия, от както се помня. Не съм горделив и надменен, но в е имало отделни случаи, в които съм се дразнел от арогантността на някои хора. Използвам повече сарказъм, вместо хумор. Обичам братята си, въпреки, че единият от тях се разбунтува и заплати за това със изгонването от Рая и свободата си. Колкото до хората... Към тях изпитвам единствено уважение, снизхождение и лека симпатия, както се очакваше от мен.
(Руди) Тя е много буен характер и има силна воля, заради която я избрах за приемно тяло. Изключително умна, интелигентна и прозорлива, бунтарски настроена, усмихната и жива, добродушна, но не и наивна, нейното желание за живот ще я задържи жива дори след като аз я напусна. В някои отношения ми напомня за Луцифер, но като цяло е много различна от него. От всички хора на тази планета, към това момиченце изпитвам може би искрена привързаност и се опитвам да предпазвам тялото му всеки път, когато сме в опасност – най-малкото, което мога да направя за нея.

Външен вид
Руди има чуплива коса с цвят на разтопен марципан, която променя оттенъците си според светлината и интелигентни пъстри очи с променлив цвят. Има мека, светла кожа и сочни устнички. Обикновено родителите й я обличат в стилни роклички и тя самата има добър вкус за дрехи.

Снимки
Mackenzie Foy

История
(Михаил) Не знам на колко години съм с точност. Но не ми и трябва – знам само, че съм на този свят от доста дълго време и знам толкова неща, които биха вкарали един обикновен човек в лудница. От както се помня, изпълнявам различни мисии и задачи с готовност и съм един от четиримата ангели, които са виждали Бог. Бях силно привързан към братята си, затова и ми беше изключително трудно, когато ми заповядаха да заключа Луцифер. В онзи момент дори бях почти готов да поема по пътя на разбунтувалия ми се по-малък брат, но лоялността към Рая, другите ангели и Отеца ми не ми позволяваше нищо друго, освен да изпълня заповедта. И така, аз заключих Луцифер и дълго след това стореното от мен ми тежеше, но никога не го признах. Днес, след като Падналият е отново на свобода, аз бях изпратен на земята с цел да го победя и да осуетя плановете му.
(Руди) Тя е родом от Лафайет, Луизиана. Родена в семейството на адвокатка и собственик на компания за търговия с тютюн, на нея нищо никога не й е липсвало. Има по-голям брат, който тръгва да я търси, щом едва 8-9 годишна тя изчезва безследно, но не стига до никъде.
Още преди самото си раждане, ние знаехме, че тя ще е специална. Навестих я няколко пъти, преди да я склоня да каже „Да” и да ми позволи да обсебя тялото й; и тя можеше да ме види и чуе в истинската ми форма, без това да доведе до нейната смърт. Хора като нея са много малко и са закриляни от нас – ангелите.
След като обсебих момиченцето, то се превърна в доброволен затворник в собствената си глава и нерядко чувах гласа й, сякаш чувах собствените си мисли. Двамата напуснахме къщата на родителите й минути след като стана обсебването и тръгнахме по света, търсейки Луцифер и борейки се с неговите последователи. Руди ще бъде освободена от моето присъствие и ще може да се върне при семейството си, след като всичко свърши.


Допълнителна информация
Родителите на Руди нямат представа какво е станало с детето им и понастоящем то се води безследно изчезнало. Въпреки, че случаят е на път да бъде затворен, семейството й не спира да я търси с надеждата, че ще я открие жива и здрава.
На безименния пръст на дясната си ръка по желание на Руди оставих сребърния пръстен, който майка й й е подарила за рождения ден.

Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на архангел.   Tue Jul 26, 2011 9:18 am

Приет си. Smile

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Sponsored content
PostSubject: Re: Създаване на архангел.   

Back to top Go down
 
Създаване на архангел.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Герои :: Създаване на герой-
Jump to: