Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Създаване на демон.

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Джейни Хенсън
Демон
Демон
avatar

Posts : 14
Join date : 2011-12-18
Age : 24

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 18/166 .... Телекинеза и Проекция
Най-важното за героя:: Демон от глава до пети,обича да измъчва и убива.Непоправим инат,като добавка към неограничения песимизъм.
Гадже: --

PostSubject: Re: Създаване на демон.   Sun Dec 18, 2011 7:05 pm

1.Име:Джейни Хенсън
2.Възраст:18/166
3.Дарба:Телекинеза,Проекция

4.Характер::Джейни е с доста сложен характер,дори и тя самата понякога не се разбира.В един момент може да се смее,а в следващия да е намръщена.Има чувство за хумор,но е особено голям инат,това е неизбежна черта от характера й.Хенсън не е като останалите демони..повечето хора според нея имат грешна представа за тях.От една страна момичето е особено избухливо и проявява огромна песимистична представа за света и "живота".Няма много приятели ,дори може да се каже,че няма никакви.Обожава да влиза в спорове и непрекъснато търси неприятности.

5.Външен вид: Хенсън е с чуплива руса коса,която винаги боядисва в лешниково-кафяв цвят.По принцип я носи разпусната и разхвърляна ,без особена подредба.Очите й са тъмно кафяви,дори понякога черни - черта наследена от баща й.Формата на лицето й е овална,а носа леко чип.Има татуйровка изабразяваща цвете,което да й напомня,че понякога трябва да се държи като обикновен човек за да оцелее в "истинкния" свят.Облеклото й е спортно-елегантно...едни дънки с протрити колена и изчистена тениска биха й свършили работа.Джейни не е особено висока,дори може да се каже нисичка..около метър шейсет и пет.

6.История:Джей е родена на 30 ноември в Манхатън,Ню Йорк
в семейството на Робърт и Ана Хенсън - и двамата демони до мозъка на костите си.Но датата ,която всички запомнили била 23 декември ,когато групата демони нахлули в малко ,спокойно , лондонско градче...След като свършили работата си,възложена от "Адския господар" , те обиколили къщите, за да си вземат "сувенири" .Избирали деца,тийнейджъри и бебета,които да обучават в редиците на злото,а останалото население изтребили до последния жив организъм.Джейни била с родителите си когато те и останалите им приятели измъчвали града цяла седмица.Момичето очаквало,че ще му възложат доживотна травма,но не-напротив от този ден на сетне не минавало час в който Хенъсн да не жадува за кръв при спомена за онзи ужасен ден за човеците.Било ясно - Джей е готова да се пренесе отново в "горния свят" за да тероризира и измъчва,което й станало нещо като хоби,колкото и ужасно да звучи.
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на демон.   Sun Dec 18, 2011 7:09 pm

Одобрена си.Ще те помоля да попълниш персонажния си лист в профила. Smile

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Руби
Демон
Демон
avatar

Posts : 2
Join date : 2011-12-30

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: Неизвестни;Проекция и телепортация
Най-важното за героя::
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на демон.   Fri Dec 30, 2011 8:29 pm

1.Име: Руби

2.Възраст: 18/неизвестна

3.Дарба: Проекция и телепортация

4.Характер: Руби не е никак дружеблюбна,обича да дразни околните,това я забавлява. Рядко се привързва към някога,това почти никога не се случва. Не помага на никого без да има лична изгодаОтмъстителна е ненавижда предателите,доста е избухлива и не доверчива. Има хитър ум,но въпреки това винаги се забърква в неприятности. Тя е като магнит за проблемите,но винаги се справя с тях и ги приема с усмивка. Мрази да й се нарежда какво да прави,много е твърдоглава и импулсивна и науми ли си нещо,не се отказва докато не го постигне.

5.Външен вид: Руби е средна ръст с не много дълга руса коса,понякога и кестенява/обича да променя визията си/,има красиви и студени синьо сиви очи,пленителна усмивка и хубаво тяло. Не обича прекаления кич,облича по изчистени дрехи и аксесоари. Грижи се външността си,защото според нея всяка себеуважаваща жена,трябва да се грижи за външния си вид.

6.Снимки:

7.История:Руби не помни нищо от човешкия си живот. Нито родителите си,нито приятелите си,нито откъде е,нищо! Понякога има малки проблясъци от живота си,но те са твърде неясни и кратки. Спомня си само мъченията и страданията,които е преживяла в Ада. Изгубила е цялата си човечност и доброта или поне така твърди,но мрази всички демони,въпреки че тя самата е такава и би се съюзила с всеки техен враг срещу тях. Опитва се да научи нещо повече за миналото си и търси хора,които могат да и помогнат. Междувременно търси забавления и добра компания за убиване на времето.

8.Допълнителна информация: Притежава нож,който убива демони.


Last edited by Руби on Sat Dec 31, 2011 4:02 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на демон.   Sat Dec 31, 2011 10:21 am

Одобрена си.Обаче ножът ,който притежава Руби може да убива само демони.Други свръхестествени същества не може. Smile Поправи това ,и отделно попълни персонажния си лист в профила.

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Sponsored content
PostSubject: Re: Създаване на демон.   

Back to top Go down
 
Създаване на демон.
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Герои :: Създаване на герой-
Jump to: