Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Създаване на вещица/вещер.

Go down 
AuthorMessage
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Създаване на вещица/вещер.   Mon Jun 13, 2011 1:21 pm

Тук се създава вещица или вещер.
Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Анита Фреър
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 418
Join date : 2011-06-13
Age : 31

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 24/Левитация
Най-важното за героя:: Анита не е обикновена вещица.Когато била на 12 баба и' умира но точно в момента преди да умре тя и' дава нейните сили.Сега тя е много по-силна от другите вещици.
Гадже: Няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Mon Jun 13, 2011 6:50 pm


/Michelle Trachtenberg/
Име:Aнита Фреър
Възраст:24
Дарба:Левитация
Характер:Анита още от малка е била изключително добра и мила към всички,но след като разбира че е вещица става голям егоист и пренебрегва нуждите на всички.Така губи много приятели и става аутсайдер.
Външен вид:Анита има дълга кафява коса до кръста.Носи я свободно пусната.Очите и са толкова светло сини че понякога изглеждат като сиви.Кожата и е снежно бяла.Обича тъмни сенки, но те не я правят ужасна, напротив правят я още по-красива.
Висока е 1,75 и може да се каже, че е слаба.Облича се предимно в тъмни цветове, но понякога разнообразява.Никога не би носила розови или лилави дрехи.
История:Aнита е родена в Финландия,но още при раждането си тя е разделена с родителите си.Те я пращат за осиновяване,защото искат да се отърват от нея - тя била вещица като баба си и точно тя.Осиновена от богато семейство тя заживява щастливо,но новите и' родите постоянно и' давали това което искала и тя заживяла така.Но трябвало да тръгне на училище където не ти дават каквото поискаш.Тъй като тя не знае за това започва да иска от учителката си неща които определено няма да получи от нея.И е изгонена от училището,защото това продължава твърде дълго - започнала дори да иска неща от съучениците си.Родителите и' разбрали за това и решили да спрат да я глезят.С много труд Анита отново станала нормално момиче.Тя среща нейната истинска баба която след няколко дена ще умре и и' предава нейните вещерски сили и тя става по-този начин става по-силна.Ставайки все по-голяма тя започва да осъзнава,че може някои неща и не просто някои .. неща които никой друг не може.Анита разбира за това в една тъмна вечер през 18 Септември - 1998 година.Тъй като тя беше втора смяна в училището си беше станало много тъмно и единствената светлина която имаше беше лунната.Успешно стигайки до вкъщи изморена от всичкия път тя дори няма достатъчно сили да отвори вратата,но не беше нужно да се напрагя много - несъзнателно Анита отваря врата чрез ума си.Тя дори не го осъзнава,а просто минава през вратата и отива в стаята си,ляга на леглото и заспива.Но това не е краят,а просто началото - през ноща докато спеше умствено повдигаше предмети и тъй като те падали на земята родителите и' бързо отишли да видят какво става.Бързо събудили Анита но тя не реагирала,защото някой сякаш говорел но в главата и' .. "Продължи моето дело..ти си вещица и го можеш..продължи моето дело..налага се..продължи го.." .. И наистина се налагало - това било гласът на баба и'.Тя бързо избягва от нейните "родители" и отива в някаква гора наблизо.Там тя бива нападната от вампир,но със силите си се спасява.
След дълги години ходене из целия свят Анита стига до малко градче което е пълно със всякакви същества.. Aнита е родена в Финландия,но още при раждането си тя е разделена с родителите си.Те я пращат за осиновяване,защото искат да се отърват от нея - тя била вещица като баба си.Осиновена от богато семейство тя заживява щастливо,но новите и' родите постоянно и' давали това което искала и тя заживяла така.Но трябвало да тръгне на училище където не ти дават каквото поискаш..Тъй като тя не знае за това започва да иска от учителката си неща които определено няма да получи от нея.И е изгонена от училището,защото това продължава твърде дълго - започнала дори да иска неща от съучениците си.Родителите и' разбрали за това и решили да спрат да я глезят.С много труд Анита отново станала нормално момиче.Ставайки все по-голяма тя започва да осъзнава,че може някои неща и не просто някои .. неща които никой друг не може.Анита разбира за това в една тъмна вечер през 18 Септември - 1998 година.Тъй като тя беше втора смяна в училището си беше станало много тъмно и единствената светлина която имаше беше лунната.Успешно стигайки до вкъщи изморена от всичкия път тя дори няма достатъчно сили да отвори вратата,но не беше нужно да се напрагя много - несъзнателно Анита отваря врата чрез ума си.Тя дори не го осъзнава,а просто минава през вратата и отива в стаята си,ляга на леглото и заспива.Но това не е краят,а просто началото - през ноща докато спеше умствено повдигаше предмети и тъй като те падали на земята родителите и' бързо отишли да видят какво става.Бързо събудили Анита но тя не реагирала,защото някой сякаш говорел но в главата и' .. "Продължи моето дело..ти си вещица и го можеш..продължи моето дело..налага се..продължи го.." .. И наистина се налагало - това било гласът на баба и'.Тя бързо избягва от нейните "родители" и отива в някаква гора наблизо.Там тя бива нападната от вампир,но със силите си се спасява.
След дълги години ходене из целия свят Анита стига до малко градче което е пълно със всякакви същества..
Допълнителна информация:Има пръстен който е от биологичната и' майка и никога не се разделя с него.


Last edited by Анита Фреър on Mon Dec 19, 2011 5:09 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.google.com/
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Mon Jun 13, 2011 7:06 pm

Приета.Моля оправи си персонажния лист.
Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Ник Даркъс
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 14
Join date : 2011-06-18
Location : In the Hell xD ^^ ... with Ana Blake

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 23/*** няма да кажа Магия; Пирокинеза и др.
Най-важното за героя:: Егоист, използвач, сексапилен...
Гадже: ***

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sat Jun 18, 2011 6:52 pm

1. Име: Ник Даркъс

2. Възраст: 23/***

3. Дарба: Използване на магия, която се вижда като синьо-зелени пламъчета; Пирокинеза

4. Характер: Ник е дебелоглав, инатлив, егоистичен, себичен и самовлюбен магьосник. Даркъс е закачливо дете на Лилит и когато реши, че иска нещо, го получава. Харесва мундани - мъже, жени, както и всякакви други същества. Когато е сам, той се преобразява - става мил, но и много раним. Обича да чете, най-вече поезия, да рисува, свири на пиано, да е сред природата. Обича да организира партита и да остава в усамотена компания на някой красавец или красавица. Трудно се разкрива пред другите, да не кажем, че изобщо не може.

5. Външен вид: Ник е висок, с тъмна, абаносова коса, тъмнокафеви очи и блестящи бели зъби. Висок и много слаб, той може да надвие много по-силни противници, въпреки, че не е проявявал интерес към двубоите. Има няколко пиърсинга на ушите, както и два на долната устна. Има тънки и дълги пръсти, както и много бледа кожа. Като всеки магьосник, той притежава отличителен белег - котешки очи с вертикални зеници. Заради тъмните си ириси, трудно се различава зеницата, а и с помощта на контактни лещи, този белег остава незабелязан. (магически прах винаги върши работа)

6. Снимки:

7. История: Ник е роден през години още много преди Христа. Майка му е била обикновена селянка, а баща му демон каппа. Майка му не разбира, че е изнасилена и до преди раждането му смята мъжа си за истинския баща на момчето. Когато се ражда, майката с писъци го отблъсква от себе си, както и баща му. Въпреки това мъжът решава да го отгледа. И така съществуванието на Ник преминава кротко и спокойно. Майка му рядко говори с него и го поглежда, но получава що-годе някакви грижи отстрана на мъжът... докато не навършва 13 години. Тогава по някаква случайност той успява да подпали плевнята, а след това да прибере пламъците, сякаш нищо не се е случило. Ужасен, баща му го изгонва да се оправя както иска. Силно наранен, момчето започва да се скита по света, чудейки се що за създание е. Така намира група долноземци, които му обясняват какъв е. Той става чирак на магьосник, но скоро го напуска, тъй като бързо и лесно усвоява новите знания. Така прекарва хилядолетията, постепенно създавайки си реноме на силен магьосник, много луд, подправен с щипка егоизъм.

8. Допълнителна информация: ***
Back to top Go down
View user profile http://rpg-vampire-knight.forumotion.net/forum
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sat Jun 18, 2011 6:55 pm

Одобрен си Smile Ще те помоля само да ми кажеш чий лик използваш ,и да си оправиш персонажният лист в профила.

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Ник Даркъс
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 14
Join date : 2011-06-18
Location : In the Hell xD ^^ ... with Ana Blake

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 23/*** няма да кажа Магия; Пирокинеза и др.
Най-важното за героя:: Егоист, използвач, сексапилен...
Гадже: ***

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sat Jun 18, 2011 7:10 pm

Използвам GAel Garcia Bernal
Back to top Go down
View user profile http://rpg-vampire-knight.forumotion.net/forum
Anabella J. Francis
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 82
Join date : 2011-06-19

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 22/видения; хидрокинеза
Най-важното за героя:: Добра, великодушна, толерантна/избухва лесно и има много вредни навици.
Гадже: -

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sun Jun 19, 2011 12:40 pm


(Megan Fox)
Име: Изабела Хейл Паркър
Години: 22
Зодия: козирог

Външен вид:
Не съм кой знае какво. Млада жена с тъмна коса и светли очи. И въпреки това, не че се хваля, но събирам погледите. Някои биха нарекли това приятно, но не и аз. Направо си е унизително непрекъснато да те зяпат. Мразя да се обръщат след мен, камоли пък онези нелепи подсвирквания. Но ето.... случва се. Да продължа... Средна съм на ръст. Имам нормално телосложение за жена. Дори съм малко слаба, но не прекалено. Обичам да спортувам. Никога не съм надябелявала прекалено много. Напротив. Не знам дали е от спорта и от активния ми начин на живот, но винаги ми казват, че съм ненормално слаба.

Характер:
Бързо избухвам. Това е най-лошата част от характера ми. Лесно се паля и понякога дори налитам на бой. Но съм спокойна предимно. Обичам да купонясвам, да се забавлявам по всеки възможен начин. "Пълна глупост" биха го нарекли някои, но аз харесвам живота си. Имало е провали, веселби. Но е такъв, какъвто е. Дори не мечтая за по-добър.

История:
Двадесет и трети декември, 1988-ма.
Тогава се родих аз. Още щом минаха няколко години... Тоест, когато съм била на около 3-4 годинки, започнах да чувам разни гласове. Не разбирах чии са. Всички ми се смееха. Разбира се! Нали не знаеха какво се случва с мен. Е, тогава и аз не знаех, но всичко се промени и за няколко години бях уведомена за уменията си.
Малка и спретната, радвах родители, прародители, радвах всички около себе си. Е, тогава бях малко, сладко момиченце, което дори не знаеше как да си oбуе обувките.
Всичко това свърши. Майка ми се разболя тежко през 1995-та. Така и не ми казаха от какво. Почина. Това бе едно от... не, това бе най-тежкото нещо в живота ми. Никога не бих забравила изражението й, студените й ръце, тяло, безжизнения труп, стоящ неподвижен на мекото легло. Все още буца засяда в гърлото ми като си го спомням. Но как бих могла да забравя този момент? Той единствен остана в главата ми за толкова дълго време.
След месец разбрах за дарбите си. Тези гласове.... Магьосници и вещици. Магьосници и вещици се ровеха в главата ми и ми предсказваха различни картини от бъдещето.
Понякога тези картини идваха като видения, понякога като кошмари. Тогава намразих тези съшества. Та нали можеха да спасяват, да връщат от смъртта? Уж бях ценна за тях, а те какво направиха? Оставиха клетата ми майка да
гние в отвъдното, преди още да е вкусила от живота.
И така... Мина време. Всичко, с което егоистите пълниха главата
ми, разказвах на баща си. Той разбира се не ми вярваше и дори ме заведе на прихиатър. Е, не помогна. Напротив. Избягах от вкъщи. От тогава се оправям сама. Взех малко заделени пари, предназначени за образованието ми и избягах. Дойдох в щата, наех квартира. Така живях около седмица.
Ей, споменах ли, че умея да пиша поезия? Е, така е. Помолих нови и добри приятели да ми помогнат и да разпечатат нещата ми в книги. Всичко мое много се хареса и след година-две буквално забогатях. Взех си къща, изкарах шофьорска книжка, започнах съвсем нов живот, изпълнен единствено с веселия, забава, работа...

Сили:
видения; хидрокинеза
Допълнителна информация:
~Семейство:
майка - Женевиер Паркър
баща - Макгвар Паркър
~Статут на връзка:
необвързана
~Професия
писател, поет
~Вредни навици:
Пуша, често пия алкохол. Дори имаше период, в който взимах наркотици.
~Приятели и Врагове:
Има много същества, които искат да ме убият заради способностите ми. Както и Дявола. Е, кой друг човек умее да убива демоните му? Приятели... Е, не бяха много, имаше с кого да пийна нещо и да се повеселя, но все още такива, с които мога да споделям и такива, на които можех да се доверя няма.


Last edited by Изи on Sun Jun 19, 2011 5:46 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sun Jun 19, 2011 5:34 pm

Одобрена си Smile Ще те помоля да си оправиш персонажният лист.И да знаеш ,ще ти сменя името на кирилица "Елизабет Хейл Паркър".Пък ако искаш да е само Изи...кажи ми ,ще го направя така Smile

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sun Jun 19, 2011 5:36 pm

Съжелявам ,пропуснах да ти кажа ,че ликът на Амбър е зает.Смени го и ще бъдеш одобрена Smile

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Anabella J. Francis
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 82
Join date : 2011-06-19

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 22/видения; хидрокинеза
Най-важното за героя:: Добра, великодушна, толерантна/избухва лесно и има много вредни навици.
Гадже: -

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sun Jun 19, 2011 5:47 pm

Така добре ли е??
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sun Jun 19, 2011 5:51 pm

да ;д одобрена си ;Р

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Ариа Розууд
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 2
Join date : 2011-06-20

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Mon Jun 20, 2011 9:09 pmИме:
Ариа Розууд

Години:
19

Раса:
Вещица

Дарба:
Борави умело с различните видове магия;Контрол над четирите елемента и Телепортиране.

Външен вид:
Наследила е косата на майка си - медно кафявата и очите на баща си - кафявозелени. Кожата й, нежна като коприна и изчистена няма никакви белези. Винаги се облича по последна мода независимо от това, че буквално е отхвърлена от родителите си.. Грижи се добре за външният си вид като цяло и винаги се старае да изпъква сред всички останали.

Характер:

Ариа е мила и добра, но всъщност страда от много сериозен проблем. Тя бързо се сприятелява и лесно се привързва.. Не обича да лъже, но ако се налага го прави и в най - буквалният смисъл на думата е готова да помогне на хората, които са, или които тя смята, че са й приятели...
Характера й не може да бъде определен, защото се мени постоянно.
Настроенията й също са променливи, но често можеш да видиш замислените й очи, както и сълзите в тях. Винаги би помогнала на всеки, макар и непознат. Проблемът обаче идва, когато не взема лекарствата си. Никога не е обичала и определено няма да обикне всичко, което я карат да прави. Всички й казват, че е за нейно добро, но според нея тъпченето с хапчета, за вече непостижима цел е невъзможно. И тя, както и всички останали знаят че е само въпрос на време шизофренията да си каже думата.. В последствие от отказването й да приеме медикаментите тя става психически нестабилна и тази нестабилност винаги се изразява по различен начин..

История:
Има напълно нормално и хубаво детство.. Тоест се подразбира, че е израснала в хубаво и заможно семейство, обсипващо я с грижи и даващо й всичко от което има нужда. Когато става на четиринадесет по собствено желание се мести да живее при баба си, от майчина линия, в провинцията. След определен период от време магическите й сили започват да се проявяват и баба й й разкрива семейната тайна. Научава я на повечето неща, които трябва да знае една вещица и с течение на времето Ариа приема същността си без да се упреква заради това, че е различна от останалите.
Проблемът, обаче, идва когато получава нервен пристъп на ярост и пребива почти до смърт баба си. Върната е обратно при родителите си с диагноза, че е болна от шизофрения и са й предписани лекарства, които задължително трябва да пие всеки ден. След пет години, в които единственото нещо, за което всички й натякват, единственото нещо, което я карат да прави и да си напомня е че трябва да си пие хапчетата.. Когато най - после успява да ги убеди, че може да се справи сама родителите й й позволяват да замине и да заживее самостоятелно.. Тя се мести в малкото градче Канзас и се установява там. След известно време, обаче, се отчайва и спира хапчетата, защото мисли че е пълна загуба на време и просто отлагане на неизбежното..


Last edited by psycho^^ on Mon Jun 20, 2011 9:47 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Mon Jun 20, 2011 9:33 pm

напиши си дарбата ,и си сложи снимка и ще си приета Smile

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Ариа Розууд
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 2
Join date : 2011-06-20

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Mon Jun 20, 2011 9:47 pm

Готово Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Tue Jun 21, 2011 6:49 am

Одобрена си ,ще те помоля само да ми кажеш името на момичето чийто лик исползваш ,и да оправиш персонажния си лист.

ПП:Ще сменя името ти на Ариа Розууд

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Стивън О'Конър
Вещица/Вещер
Вещица/Вещер
avatar

Posts : 12
Join date : 2011-12-18

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 22 ; Телекинеза ,Клониране ,Левитация
Най-важното за героя:: Могъщ вещер
Гадже:

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sun Dec 18, 2011 7:18 pm

1.Име:Стивън О'Конър
2.Възраст:22
3.Дарба:Телекинеза ;Клониране ;Левитация
4.Характер:Много предпазлив ,трудно се сприятелява.Лесно избухва ,но пък е романтичен и смел.Единственият му минус е страхът от обвързване.
5.Външен вид:Средно-висок ,слаб ,строен вещер с тъмно-кестенява коса ,кафяви ,дълбоки очи ,прав нос и нормални устни.Често е с небрежна прическа.Носи прави ,тъмни тънки ,всякакви блузи,половери ,тениски и ризи и понякога шал.Рядко облича официални костюми.
6.Снимка:

7.История:Родното място на Стивън е Сан Франсиско.От шестнадесет годишен е обучаван за вещер от родителите си.Първата му сила била телекинезата.Разбрал за нея когато един приятел го ядосал и Стив размахал ръката си и няколко книги паднали.Родителите му са му обяснили ,че вещерските му сили се проявяват.След две години ,когато станал на осемнадесет се проявила и вторана му сила-Клониране.За нея разбрал когато преследвал обикновен демон.Замалко да му се изплъзне когато изведнъж втори Стивън се появил пред демона и го унищожил с отвара.За третата си сила-Левитация разбрал при едно нападение на демон от по-горен ранг.Докато гледал телевизия заедно с родителите си изведнъж един демон се появил точно пред тях.И тогава се опитал да удари Стивън ,но той изведнъж се издигнал във въздуха и казал-Яко!-погледнал с доволна физиономия демона и го сритал в лицето.След като учищожили демона ,родителите на Стивън продължили да го обучават за отвари ,билки и как да контролира силите си.
8.Допълнителна информация:~~~
Back to top Go down
View user profile
Томас Минели
Admin
Admin
avatar

Posts : 351
Join date : 2011-06-12

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20/много години. Мулекулярна Дисперсия ,Астрална Проекция ,Четене на Мисли
Най-важното за героя:: Той е демон от по-висше ниво.
Гадже: няма

PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   Sun Dec 18, 2011 7:26 pm

Одобрен си.Ще те помоля да попълниш персонажния си лист в профила. Smile

_________________


Back to top Go down
View user profile http://supernatural-rpg.bulgarianforum.net
Sponsored content
PostSubject: Re: Създаване на вещица/вещер.   

Back to top Go down
 
Създаване на вещица/вещер.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Герои :: Създаване на герой-
Jump to: