Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Нина Добрев за Дневниците: Историята започва да става по-напрегната

Go down 
AuthorMessage
Катрин Фрийман
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 42
Join date : 2011-06-14

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20 години - Много милиони години. Всички дарби на света..
Най-важното за героя:: Първородният вампир
Гадже: -

PostSubject: Нина Добрев за Дневниците: Историята започва да става по-напрегната   Mon Jun 27, 2011 6:12 pmhttp://www.mtv.com/videos/news/667856/nina-dobrev-has-a-full-plate.jhtml

Срещнахме се с Нина на партито след наградите на MTV, където бяха продуцентката Джули Плек и колегите и Кайла Юъл и Стивън Маккуин. Попитахме я как успява да се справи с работата и как, след два сезона все още е вълнуващо да се превъплъти в Елена и Катрин.

„Все още ми е забавно!“ чувствайте се свободни да си отдъхнете.. 23 годишната звезда сподели, че след като шоуто е толкова скоростно понякога се притеснява, че може би ще се изчерпат от идеи за обрати и завръзки. „Чудя се кога ли ще се изчерпаме и няма да имаме повече истории за разказване,“ каза тя.

За щастие, тук се включва ролята на Джули.

„Тя е брилянтна и продължава да се раздава. Историите стават по-напрегнати и по-големи, завръзките са по-щури и по-страшни,“ казва Нина. От своя страна графика на Нина става все по-запълнен и на нея и става по-трудно да се справя с всичката си натовареност.

„Лично за мен е важно да намеря баланса между работата и живота ми, да имам живот дори да не е свързан с работа. Трябва да живея живота си, за да има нещо, което да ме крепи. „

Имайки в предвид, че тя вече е про в жонглирането между две героини, както и няколко любовни интереси на екран, можем без съмнение да твърдим, че ще се справи с намирането на хармония в живота си зад камера.


twifun-bg.com
Back to top Go down
View user profile
 
Нина Добрев за Дневниците: Историята започва да става по-напрегната
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Сериали :: Дневниците на Вампира :: Новини-
Jump to: