Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Къщата на Карълайн Форбс

Go down 
AuthorMessage
Карълайн Форбс
Човек
Човек
avatar

Posts : 79
Join date : 2011-06-19

PostSubject: Къщата на Карълайн Форбс   Tue Jun 21, 2011 1:01 pm

Back to top Go down
View user profile
Карълайн Форбс
Човек
Човек
avatar

Posts : 79
Join date : 2011-06-19

PostSubject: Re: Къщата на Карълайн Форбс   Tue Jun 21, 2011 1:39 pm

- Да не си посмял! - предупредих го с вдигнат пръст.
Макар още преди да запали да му бях казала адреса си, през цялото време го упътвах накъде да кара, къде да завие и най-накрая къде точно да спре пред къщата ми /по-скоро малко преди нея/, като някой навигатор. При всяко мое обаждане когато трябва и не трябва една извинителна усмивчица цъфваше на лицето ми, а аз се заглеждах през стъклото си навън.
- Няма да те поканя, защото майка ми вероятно вече си е вкъщи, а не искам да й обяснявам защо не съм се прибрала когато ми е казала. Между другото ще гледам да стоя далеч от теб, ако искам да е слънчево. Само секунда - казах му, когато чух мелодийката на телефона си. Вдигнах и говорих с майка ми не повече от 20 секунди. Щяла да се прибере до 2 минути. Попита ме също дали съм направила това, което ми е казала.
- Трябва да се прибирам. Но искам да знам всичко. Вече знам къде да те намеря сутрин рано, така че скоро ще се видим. Майка ми идва - казах всичко набързо и слязох от колата, без да му оставя време да каже каквото и да е. Ужасно много исках да разбера всичко за него и за вампирите, но нямах време сега. Изтичах до входната врата, отключих си и влетях в стаята си. Съблякох се и хвърлих дрехите си за пране, а след това влязох в банята.
Back to top Go down
View user profile
 
Къщата на Карълайн Форбс
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Канзас :: Домовете :: 5 Avenue Street-
Jump to: