Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Кандис Акола се страхува от Стефан в сезон 3

Go down 
AuthorMessage
Катрин Фрийман
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 42
Join date : 2011-06-14

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20 години - Много милиони години. Всички дарби на света..
Най-важното за героя:: Първородният вампир
Гадже: -

PostSubject: Кандис Акола се страхува от Стефан в сезон 3   Mon Jun 20, 2011 12:14 pmКандис Акола вече ни разкри какво смята за връзката на Каролайн и Тайлър. Също така поговори с Hollywoodlife за братята Салваторе. „Мисля, че Елена се приближи доста до Деймън,” призна Кандис, когато я попитахме дали мисли, че двамата ще се сближат в сезон 3.

Кандис продължава: „мисля, че сценаристите свършиха страхотна работа с писането на завръзката и мога да кажа, че съм малко ужасена да видя в какво ще се превърне Стефан сега, след като се поддаде на инстинктите си. Въпреки, че Деймън прави много грешки, винаги е с добри намерения, и за да цитирам Деймън от последните епизоди: въпреки, че Стефан прави всичко за да е щастлива Елена, Деймън ще направи всичко, за да я опази жива. И това е напълно различна любов.”

Дали Кандис има любим край за двете различни връзки на Елена и момчетата? „Не съм много сигурна, че един от двамата е по-добър. Мисля, че това е един от вечните въпроси: каква е истинската дефиниция на правилно и грешно в една връзка? Мисля, че просто ще трябва да опознаем и двамата герои в следващия сезон.”

След шокиращия финал на сезона изглежда, че връзката на Елена с вампирските момчета може да се развие и по двата начина в сезон 3.

twifun-bg.com
Back to top Go down
View user profile
 
Кандис Акола се страхува от Стефан в сезон 3
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Сериали :: Дневниците на Вампира :: Новини-
Jump to: