Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Дневниците на вампира: Нина и Кайла за сезон 3

Go down 
AuthorMessage
Катрин Фрийман
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 42
Join date : 2011-06-14

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20 години - Много милиони години. Всички дарби на света..
Най-важното за героя:: Първородният вампир
Гадже: -

PostSubject: Дневниците на вампира: Нина и Кайла за сезон 3   Mon Jun 20, 2011 12:12 pmВ първият сезон на Дневниците проблемната Вики Донован беше убита, след като се превърна във вампир и се провали в това да остане незабелязана, доказвайки, че ако искаш да ме присъединиш към живите мъртви в Мистик Фолс, дискретността е всичко.

Това е урок, който Кайла Юъл е взела доста присърце след като се впусна в секретна мисия за завръщането и във финала на сезон 2. „Това е най-секретната работа, която съм имала в живота си,” каза Кайла на МТВ наградите. „Дори не можех да кажа на брат ми и сестра ми, защото и двамата са колежани и ме беше страх, че всичко ще излезе във Фейсбук и Туитър. Буквално казах на майка си и баща си и това беше.”
В сезон 3 Вики ще се опита да „довърши незавършени дела с брат си, гаджето си, бившето си гадже, толкова много хора. Връщам се за отмъщение, ще е лудо.”

Междувременно на Елена Гилбърт ще и се наложи да се занимава с различен тип последици след като целуна Деймън на неговото смъртно легло. „Ще е интересно да видим какво се случва след това. Наистина искам да видя ситуацията в отношенията на Деймън и Елена, какви последици ще има и колко неудобно ще се чувстват. Има толкова много варианти.”

Добрев мисли, че сърцето на Елена винаги ще принадлежи на Стефан, дори когато той се наслаждава на тъмната си страна. „Винаги искаш това, което не можеш да имаш, затова сценаристите толкова дълго време се стараеха да разделят Елена и Деймън, искаха феновете да искат това, което не могат да имат. Сега, когато Стефан го няма Елена ще иска това, което няма и ще и липса, ще се чуди дали той е добре, и това ще заздрави връзката им.”

twifun-bg.com
Back to top Go down
View user profile
 
Дневниците на вампира: Нина и Кайла за сезон 3
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Сериали :: Дневниците на Вампира :: Новини-
Jump to: