Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Кандис Акола за това как ще се развие връзката между Тайлър и Каролайн в сезон 3

Go down 
AuthorMessage
Катрин Фрийман
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 42
Join date : 2011-06-14

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20 години - Много милиони години. Всички дарби на света..
Най-важното за героя:: Първородният вампир
Гадже: -

PostSubject: Кандис Акола за това как ще се развие връзката между Тайлър и Каролайн в сезон 3   Mon Jun 20, 2011 12:11 pmНадяваш ли се, че връзката на Каролайн и Тайлър ще продължи да се развива в положителна посока?

Ако това значи, че двамата ще оцелеят, значи да! Ако това значи, че двамата ще запазим работата си, пак да! Да, разбира се, на този етап това може да се развие по различни начини. Това, което харесвам във връзката между Кер и Тай, е че тя не започна по сексуален начин. Връзките на Каролайн, поне повечето от тях, започваха когато решеше тя. Дори и със Стефан, в първи епизод, тя се беше насочила към него, това се случи после и с Мат. С Тайлър е различно и всичко започна от приятелството между двамата. Мисля, че това показа израстването в характера и някакси показа какво се случва в живота: срещаш някого и едно приятелство и красива връзка могат да прераснат в друго. Но все още го има Мат..

Смяташ ли, че ще виждаме този любовен триъгълник и в следващия сезон? Знам, че Мат остави Каролайн сега, когато разбра, че тя е вампир, но мислиш ли, че е възможно все още да има триъгълник?

Може би, стигна се до момент, след интервютата, в който разбрах, че всичко се е превърнали в геометричен проблем с това кой с кого се среща и кой с кого е в триъгълник. Имам предвид, че още е много рано, има възможност всичко да се случи. Знам, че минаха 2 години и 2 сезона, но е все още рано, всичко е възможно.

Говорихме с Майкъл Тревино и той каза, че се надява, че Тайлър и Каролайн ще имат силата да стабилизират останалите вампири и върколаци, да им покажат, че могат да съществуват едновременно и да имат зряла връзка. Може би се надява, че ще има и малко романтика.

Това е един доста зрял отговор, Майкъл Тревино! Но кой иска да гледа сериал, в който всичко се нарежда? Разбира се, понеже съм в шоуто и уважавам героите, искам всичко да върви гладко. Но като зрител искам всичко да е голяма бъркотия!

Е, мислиш ли, че Каролайн може да се държи достатъчно зряло и да помогне на Мат да си намери хубава приятелка – човек?

Мисля, че Каролайн доста порасна, но нека не полудяваме. Съмнявам се, че в скоро време ще му урежда срещи. Не, определено не го виждам това.

С кого смяташ, че Каролайн има повече химия на екран – Тайлър или Мат?

Смятам, че има различна химия с двамата. Много сладка и слънчева, изпълнена с рози химия с Мат, но и много мила химия с Тайлър. Може просто да си седи, да е като развалина и отново да и е добре с него. Така че има два различни вида необходими качества за добра връзка с двамата. Може би просто трябва да ги смеси.

twifun-bg.com
Back to top Go down
View user profile
 
Кандис Акола за това как ще се развие връзката между Тайлър и Каролайн в сезон 3
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Сериали :: Дневниците на Вампира :: Новини-
Jump to: