Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Кайла Юъл споделя за неочакваната поява на Вики

Go down 
AuthorMessage
Катрин Фрийман
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 42
Join date : 2011-06-14

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20 години - Много милиони години. Всички дарби на света..
Най-важното за героя:: Първородният вампир
Гадже: -

PostSubject: Кайла Юъл споделя за неочакваната поява на Вики   Mon Jun 20, 2011 12:02 pmНие няма да лъжем : бяхме наполовина шокирани и наполовина откачили след като изгледахме Вики Донован в края на последния епизод от сезон 2 на „Дневниците на Вампира.” Беше неочаквано, но и напълно добре дошло. Или поне мислим, че е добре дошло. Ние наистина никога не знам какво тези вампири са намислили!

По същия начин, ние никога не знам, какво сценаристите и продуцентите на „Дневниците на Вампира” са намислили. Те са доста добри в пазенето на тайни. Кайла Юъл наскоро говори с TVLine за появата на нейната героиня – и нека да кажем , че призоваването й обратно в шоуто е било толкова шокиращо за нея, колкото и за нас! „Аз бях толкова шокирана, колкото бяха всички зрители,” тя сподели за няколко – секундната поява на нейната героиня.

И не е като Кайла да е имала много време, за да преосмисли шока. „Всъщност не беше толкова забележително. Забавната история е, че получих обаждането на Първи Април (денят на шегата), така че, когато моят мениджър и агентите ми ми се обадиха, просто чаках да ми кажат, че се шегуват,” тя каза. „Мислех си, че това е най – яката шега, която някой някога ми е правил. Но накрая се оказа, че това е най – якото нещо, което ми се е случвало.”

И тъй като Кайла не иска да каже, дали завръщането й е за добро(дано да е, дано!), тя призна, че би „го направила отново,” ако продуцентите на „Дневниците на Вампира” удължат временната покана – и очевидно ние използваме свободно думата „постоянна.”

„Обичам героинята на Вики толкова много, и се надявам, че ще ме искат обратно,” тя каза. „Но това, което прави шоуто толкова велико е това, че никога не знам, какво ще се случи!”

Амин, сестро!

twifun-bg.com
Back to top Go down
View user profile
 
Кайла Юъл споделя за неочакваната поява на Вики
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Сериали :: Дневниците на Вампира :: Новини-
Jump to: