Supernatural RPG
Добре дошли в светът ,където любовта и омразата се конкурират с всеки изминал ден.Където интригите и забавлението за неразделна част от ежедневието.Мястото ,където има вампири ,върколаци ,демони ,ангели и всякакви подобни свръхестествени неща!Сайтът ,в който винаги има екшън и вълнение!Добри дошли в Supernatural RPG forum!


Supernatural
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Джули Плек отговаря на важните въпроси след финала на 2 сезон

Go down 
AuthorMessage
Катрин Фрийман
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 42
Join date : 2011-06-14

Персонажен Лист:
Години и Дарби:: 20 години - Много милиони години. Всички дарби на света..
Най-важното за героя:: Първородният вампир
Гадже: -

PostSubject: Джули Плек отговаря на важните въпроси след финала на 2 сезон   Mon Jun 20, 2011 11:59 amИзвини ме, докато си вдигна челюстта от земята… Добре, да започнем с най-голямата изненада за вечерта: завръщането на Вики и Ана. Как и кога се случи този обрат?

Това е нещо, което подготвяме доста, доста отдавна – всещност, почти от началото на сезон – и беше породено от две неща: Кайла (Вики) беше толкова голяма част от Дневниците в началото и ужасно ни липсваше, а Малийз (Ана) ни въздейства толкова много миналата година. Убийството й трябваше да се случи заради героя на Джеръми, но със сигурност беше спусък, който искахме да дръпнем. Така че, когато започнахме да мислим как можем да върнем хора, които обичаме и как да дадем на публиката подаръкът да ги видят отново, това започна да създава много идеи, и се спряхме на това доста рано. Наистина се вълнуваме за това.

Можеш ли въобще да говориш какво всъщност означава това за Джеръми и обичаните му бивши?

Не мога да кажа къде води това, но е породено от идеята, че Бони тръгна срещу законите на природата, когато съживи Джеръми. Както научихме този сезон, вещиците, като служители на природата, имат доста за казване, когато злоупотребяваш с магията си. И в онази сцена й казаха, че ще има последствия. Сега видяхме началото от това, което може да представляват тези последици.

Това ново развитие ше се отрази ли пряко върху Джеръми и Бони, дори само защото двете, които видя в края на епизода, бяха жени, които някога е обичал?

Със сигурност това ще има голямо въздействие върху Бони и Джеръми, ако Вики и Ана се задържат наоколо – независимо дали са само в ума му или го преследват като духове, или каквото и друго да се окажат те. Говори ми за неловкост в една връзка!

Можем ли да заключим, че този обрат ще тласне Джеръми към по-вече самотна история в следващия сезон?

Никога не може да се каже нещо, преди да е написано, но недоволството на Джеръми винаги е било, че не е свръхестествено същество и винаги всички го оставят да стои в ъгъла, докато вършат мръсната работа. Сега изведнъж той има известен свръхестествен опит и това ще го постави право в центъра на всичко… както и се развие. Този сезон беше за изграждането на Джеръми от момче към мъж – и сега той е мъж с проблем. [Смее се]

Моментът междъ Аларик и Джеръми беше много сладък. Възможно ли е да се насочвате към това Рик да бъде новата родителска фигура за децата Гилбърт?

Обещахме на Мат Дейвис да вземем Аларик и добре да го изритаме отзад и наистина да използваме героя по-добре. Искахме да му дадем по-голям поглед и по-пълен живот на екрана, а това е един от многото начини, по който се надяваме да направим това.Мат е изключителен актьор и много ценна част от сериала, и най-накрая Аларик да се намира в средата по начин, по който наистина можем да направим някои чудесни емоционални и свръхестествени неща с него, е наистина вълнуващ.

Лошият Стефан най-накрая е тук и това беше още един напрегнат момент. Беше ли вълнуващо да отведете този герой на съвсем различно място?

Когато сме говорили за сериала като цяло, винаги сме знаели, че ще има период в който Стефан ще има пътуване до тъмната си страна. В началото на сезона решихме, че този път ще започне в края на сезона, така че всичко, което направихме, беше за да положим основите на неговото пътуване. Повече от развълнувани сме за възможностите, които ни се отварят. За Стефан никога нищо не е било черно и бяло, като „Добър Стефан” и „Лош Стефан.” Винаги е било само Стефан, който страда от това нещо, което го контролира изцяло, и без значение какво прави за да се отърве, то все още го контролира. И го контролира по начин, по който никога не е контролирало Деймън. Гледайки как Стефан се бори, а и вероятно ще продължи да бъде контролиран от жаждата, е история, която може да се развива дълго време. Има много прекрасни възможности тук.

Също така, в списъка с „уау” от финала е чувственото сбогуване между Деймън и Елена. Какво направи времето сега подходящо за развитие на връзката им? И какво ще значи това занапред?

Почувствахме, че Деймън най-накрая е заслужил да получи малко състрадание и отвръщане на чувствата, които той изясни, че има. Той имаше нужда от това и Елена имаше нужда да му го даде. Очевидно нея я е грижа за него, по много начини и това ще е голямото страдание следващата година, всъщност и за тримата. Какво означава този момент между тях? Как ще се съвземат от него, заедно със Стефан? Къде водят тези взаимоотношения?

След като разкри, че сезон 3 е „Сезонът на Древните” мисля, че е уместно да попитам: Джоузеф Морган и Даниел Гилийс вече постоянни актьори ли са? И ще видим ли Илайджа не под земята?

Решението за продължителността на живота на тези герои все още не е взето официално, но в нашето шоу постоянно има ретроспекции. И ако ще проучваме историята на Древните, мога да ви гарантирам, че ще виждаме Даниел Гилийс отново в миналото. И кога ще го видим отново в бъдещето е част от забавата, която настава когато започнем да говорим за следващ сезон.

И последно: Клаус изглежда е чисто зло. Би ли искала да напишеш по-симпатична страна за него следващата година?

В момента не искаме да го правим никак по-добър. Обичаме го като нашия абсолютен злодей. Но ако ще трябва да разбираме за миналото му и семейството му, ще бъде доста трудно да нямаме поне някаква перспектива, че той е бил състрадателен. Ще бъде интересно да се разровим в тази му страна, какъв е бил преди. Но това по никакъв начин не значи, че той ще стане добър.

twifun-bg.com
Back to top Go down
View user profile
 
Джули Плек отговаря на важните въпроси след финала на 2 сезон
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Supernatural RPG :: Сериали :: Дневниците на Вампира :: Новини-
Jump to: